|
Yazar |
Konu  |
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 14/10/2008 : 16:44:09
|
Hocam inanmayabilirsin senin kararın ama gerçekten zorla ikna edebildim kısa sürede... Gitmesinin sebebi ise forumun artık eski tadında olmaması demişti bana yani... |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970 |
İletim - 14/10/2008 : 18:18:28
|
Evet öyle demiştim .. Çümkü gerçektende öyle .. Ama geri döndüm .. |
OyunSitesi- Yazar
Taze Kan (: |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 14/10/2008 : 22:21:22
|
alıntı: sdal188 tarafından yazılan:
Gidiyorum yazısını 21:49 da yazmış ve aynı gün saat 21:57 de Caner vazgeçirdi yazmış. Açıkçası 8 dakikada nasıl vazgeçirdi Caner çok merak ediyorum:D
İstediğiniz Kişiye 8 Dakikada Nasıl Evet Dedirtirsiniz? Kevin HOGAN yakamoz yayınları Çeviri: Taner GEZER |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475 |
İletim - 15/10/2008 : 00:21:29
|
alıntı: Dodo tarafından yazılan:
Gidiyorum yazısını 21:49 da yazmış ve aynı gün saat 21:57 de Caner vazgeçirdi yazmış. Açıkçası 8 dakikada nasıl vazgeçirdi Caner çok merak ediyorum:D
İstediğiniz Kişiye 8 Dakikada Nasıl Evet Dedirtirsiniz? Kevin HOGAN yakamoz yayınları Çeviri: Taner GEZER
Okunması gereken bir kitaba benziyor.Kızlar üzerinde etkili midir acaba. |
Hoca_Gaffur reloaded.
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 15/10/2008 : 08:44:01
|
alıntı: Kyoshi tarafından yazılan:
alıntı: Dodo tarafından yazılan:
İstediğiniz Kişiye 8 Dakikada Nasıl Evet Dedirtirsiniz? Kevin HOGAN yakamoz yayınları Çeviri: Taner GEZER
Okunması gereken bir kitaba benziyor.Kızlar üzerinde etkili midir acaba.
hocam sen oku; kızlar üstünde dene, etkili oluyosa banada haber ver   |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|