Verdikleri e-posta adresine de mesajlar attım ama cevap da gelmedi. Bir iki tüysüz velet kendini tatmin ediyor ekran başında. Muhtemelen çok baskıcı aileleri veya okullarında çok ezik bir hayatları var. İtilip kakılıyorlar.
"Hack"lemek de çok ütopik birşey zaten Kaan'ın dediği gibi.
Dün bende 11 de açtım kilitliydi , falamire cevap attım galiba cevap gelmedi ona ama foruma baştan sona kadar baktım hiç kötü yazı veya hack falanda görmedim ve İsmail sen dün 11 de kapalıydın ben tek falamiri gördüm.
Bazı Yerler Bozuldu Galiba Örnek Forum Oyunları , En Son Kimin İleti Attığını Göstermiyor?
Olabilir. Fakat şifrelerini ele geçirdikleri üyelikler genellikle aktif olmayan üyelerin. Bu işe son 5 aydan beri siteye girmemiş olan ve seçkin veya yönetici olmayan üyelikleri silerek başlamak bence güzel bir çözüm olur.
Dün bende 11 de açtım kilitliydi , falamire cevap attım galiba cevap gelmedi ona ama foruma baştan sona kadar baktım hiç kötü yazı veya hack falanda görmedim ve İsmail sen dün 11 de kapalıydın ben tek falamiri gördüm.
Bazı Yerler Bozuldu Galiba Örnek Forum Oyunları , En Son Kimin İleti Attığını Göstermiyor?
Yok hiçbir yer bozulmadı sitede.Herşey yerli yerinde ve herkesin yorumları duruyor.Sadece eski yazıların yani o safların yazıları silinince son ileten gözükmüyor oldu ama şimdi herhangi bir problem yok herşey olağan.