AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 ...bn birini seviyorum ama söyleyemiyorum
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

killer_ar_ar
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 21/10/2008 :  20:24:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar bn birini seviyorum ama söyleyemiyorum kız da yakın arkadaşımın kankası her sabah görüyorum ve sadece slm weriyorum ne yapmalıyım taktik verin bana lütfenn bide msnde konuşabiliorum sadece

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 21/10/2008 :  20:26:20  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Kötü sorun .. Ama yakın arkadaşının kankası olması iyi birşey , yakın arkadaşını devreye sokmanı öneririm .. Kıza kendini belli et

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git

killer_ar_ar
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 21/10/2008 :  20:27:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
işte devreye sokuyorum ama kızın okulda yakışıklı çocuklar var ne yapıcamı bilmiyorumm offf...
Sayfanın En Üstüne Git

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 21/10/2008 :  20:36:29  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ne olcak ya ? Kendine güven + Kıza iltifat yap sürekli :D

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git

killer_ar_ar
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 21/10/2008 :  20:41:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hmm bak o ii de bn çıkma teklifi edersem kabul etmesse die korkuyorum işte kızla en az2 günde bir konuşuyoruz işte ama bazen yolda görmezden fln geliyo kafamı karıştıran da o
Sayfanın En Üstüne Git

Artist
Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 21/10/2008 :  21:31:55  Bilgileri Göster  Artist'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sen kızla normal konuşmaya devam et, fazla üstüne gitme, göz göze gelince bile kendini kraliyet ailesinden sanan kızlar var, bilemeyiz, bu sebeple normal davran. Ortak noktalarınızı bulmaya çalış bak senin yakın arkadaşının kankasıymış bu sebeple yakışıklı olduğunu söylediğin erkeklerden 1-0 öndesin. Yakın arkadışın anladığım kadarıyla kız, kızlar dedikodudan hoşlanır, sen de arkadaşınla kızın dedikodusunu yapıyormuş gibi kız hakkında birşeyler öğrenmeye çalış ama sakın bunu direkt olarak sorma çünkü dediğim gibi kızlar dedikodudan hoşlanır bunları hemen kankasına anlatır, ağzından laf al yani.
Dediğim gibi fazla üstüne gitme ama sadece selam verip de geçme hoşlandığı şeyler hakkında biraz birşeyler öğren ve onlar hakkında konuş. Çıkma teklifi için de biraz erken sadece selam veriyorum demişsin (hatta baya erken) muhabbeti arttırınca çıkma teklifi edersin kabul etmez diye korkma teklifini kabul etmese bile çıkma teklifi alan kız çok sevinir.

Msn Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000