AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 fenerbahceee
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 01/11/2008 :  14:07:10  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İlk yarı fener, ikinci yarı fener. Ayrıca maç üst.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 01/11/2008 :  20:03:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İlk yarı berabere bitti. Üst olacağı kesin zaten.. 10 kişi ile bu mücadeleyi veren bir takım.. Gerçekten özlenen Anadolu takımı işte..Muhteşem bir maç oluyor bence. Haydi Eskişehir sen bu seyirci desteğiyle ve bu inançla bu maçı da alırsın..Es Es ya fark atar bundan sonra ya da fark yer diye düşünüyorum. İnş. fark atar tabi de:)

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 01/11/2008 :  21:00:47  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İkimiz de bilemedik.. İyi mi? :)

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 01/11/2008 :  21:09:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Şu anda maç bitmedi ama ben yinede maç ve Fenerbahçem hakkında bir iki şey söyleyeceğim.Sonuç umrumda değil.

Fenerbahçe'de oyunu kurtarmak için oyuna giren İlhan Parlak'ın ligde golü var mı ?

Artık 10 yaşındaki çocuklara futbol okullarında gösterilen kaleciyi geçip ayak içiyle gol atma olayını Güiza bilmiyor mu ?

Güiza'nın kalecilere garezi mi var üstüne başına atıyor topların hepsini?

Şeref tribününde oturan YILDIRIM'ın istikrar anlayışı ligin orta sıralarında tutunan yerini sağlama almış bir takım yaratmak mı ?Eğer değilse Aragones'i neden yollamıyor?

Fenerbahçe'nin rakip takımla denk bir mücadele verebilmesi için karşı takımın 9 kişi mi kalması gerekir ?

Rakip takım 10 kişiyken bile savunmada bekleyen Fenerbahçe'yi bu hale sokanlar hesabını verecekler mi?

Fenerbahçe'nin en can alıcı noktasında oynayan oyuncu çalım atmayı ilk kez 70. dakikada deneyip onda da başarısız oluyorsa bu oyuncunun Essien'e benziyen yanı nedir?

Lugano denen şahsiyet kart sınırındayken rakibe sataşma hakkını kimden almıştır?

Karşı takımın forvetinin önünde topsuz koşmaya başlayan stoper acaba o forvete geçilince ne hissetmiştir?O pozisyon gol olsa yüreği acıyacak mıdır?

Bizi yalnız bırakıyorsunuz diyen başkana?Maçı izlerken kalbimiz sızlıyor diye cevap verilse alınan cevap ne olacaktır?

Alex, Uğur, Semih'in suçu nedir?

Fenerbahçe'nin maç kazanması için Alex'in hat-trick mi yapması gerekir?

Rakip 10 kişiyken bile 3. stoper gibi oynayan futbolcuyu uyarmayan teknik direktörün amacı nedir?

Kaleciyi çalımlamak çok mu zordur?

30 bini aşkın insan enayi midir?

Fenerbahçe formasını rezil etmek bu kadar kolay mıdır?

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 02/11/2008 :  10:16:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Dodo tarafından yazılan:

İkimiz de bilemedik.. İyi mi? :)

Valla çok değişik bir karşılaşma oldu.İlk yarı bitimindeki düşüncüler gerçekleşmedi.İlk yarıdaki heyecanlı oyundan daha çok goller olacak gibi görünüyordu ama olmadı.Bu arada Es Es in bir golünü vermediklerini düşünüyorum. Çizgiyi geçmişti fakat vermediler neyse sağlık olsun zaten Eskişehirde Eskişehir'i yenmek herkesin harcı değildir.

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000