AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 fenerbahceee
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

sagopa-gok
Üye

Turkey
İleti 135

İletim - 12/11/2008 :  17:04:50  Bilgileri Göster  sagopa-gok için bir AOL İletisi Gönder  sagopa-gok için bir ICQ İletisi Gönder  sagopa-gok'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  sagopa-gok için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaş taşı gediğine koydu!

Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :)
Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 12/11/2008 :  19:37:55  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Neyse sezon sonu yakındır:)

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 12/11/2008 :  23:55:00  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Tony_P@rker tarafından yazılan:

alıntı:
NİCKYOK tarafından yazılan:

Züğürt tesellisi oluyomuş o :) Hadi bakalım...

Evet züğürt tesellisi.

Tıpkı sezon sonu GaLaTaSaRaY şampiyon oLunca," biz sizi yendik o bize yeter, şampiyonlk umrmzda değil" sözleri gibi. xP

Tabiki tebrik etmek lazım, sonucta derbiyi farklı kazanmak büyük bir başarıdır.

Yok, ben burada şuna takıldım. Var olan üstüne yorum yapmaktansa var olacak üzerine kehanet üretmeyi daha çok seviyoruz ya hani.. O sebeple teselli olarak nitelendirdim, "fark yedik, artık nası' olsa şampiyon olucaz" anlayışınızı.. Ne kadar ütiyopik bir istatistik.. :) Bense var olması gereken üzerine yorum yapmayı seçiyorum ve bu oyunlarla kimin şampiyon olacağını bilmem ama Galatasaray'ın işi zor diyip aradan çekiliyorum. :)

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 13/11/2008 :  15:52:12  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Art niyet arama ama:D

Çekil sen çekil iki gsliyi birbirine düşürdün ztn :)

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 13/11/2008 :  19:11:48  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Galatasaraylılar derbi malubiyetini "fenerbahçee" başlığı altında tartışacak kadar Fenerbahçe üstünlüğünü kabul etmişlerse zaten tartışmalarına engel olmaya pek niyetim yok. :P

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş: