AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 Radyo Programı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 30/10/2008 :  15:51:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar çok sık ve beğenerek dinlediğim 2 radyo programını sizinle paylaşmak istiyorum. RockFM isimli radyo istasyonunda yayınlanıyor.

Catafalque grubunun üyesi olan Metehan Mert Çakır tarafından sunuluyor iki programda. Daha çok metal müzik sevenlere hitap ediyor sert müzikler çalınıyor genelde.

Arka Koltuk programı haftaiçi her gün saat 17.00-20.00 arasında.

Benim en sevdiğim program olan Çöl Azizleri iste Cuma akşamı 22.00-02.00 arasında.

Eğer İstanbul'da değilseniz www.rockfm.com.tr adresinden de Winamp'ın son sürümünü indirmek koşuluyla dinleyebilirsiniz. Metal müzik sevenlere şiddetle öneririm bu programları.

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 31/10/2008 :  13:11:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ayrıca Black Metal sevenlere Cuma günleri saat 20:00 - 22:00 arası Seyda Babağolu'nun sunduğu MOSHPIT programı yayında. İlk programı bugün imkanınız varsa dinlemeniz önerilir.

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

CRAYZZY
Seçkin Üye

Bermuda
İleti 680

İletim - 31/10/2008 :  17:47:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Vaay demek benden başka Çöl Azizleri dinlyenlerde varmış.^^Valla ben çok seviyorum tavsiye ederim.

http://img296.imageshack.us/img296/5637/k1bw1.jpg

Sayfanın En Üstüne Git

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 31/10/2008 :  18:32:18  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Güzel bir program .. xD Özellikle 2. mesajda verdiğin programın ilk programını kaçırmayacağım ..

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 31/10/2008 :  21:39:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Az önce Moshpit'te Behemoth'tan bişeyler istemiştim. Adana'dan İngilizce yazılısı iyi geçen Caner olarak geçti adım belki dinleyeniniz vardır. :)

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000