AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 vietkong...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

bombula
Seçkin Üye

Bahamas
İleti 1191

İletim - 26/03/2004 :  01:34:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Şimdi ohanness demeyin ama piras yardım lazım...
Oyunu oynamak nasip olmuyo.Herifler kayboluyo mermilerim hep karavana....
Daha öncede bişiler karalamaştım..Her neyse sitede arattırdım sadece hilelerde bişi çıktı.Bissürü yerden bissürü yama indirdim ama olmuyo.bende başlarım oyununuza diyip kaldırdım rafa.Geçen gene deniyem dedim gene yok.Oyunu oynamak için yeni bi kod mu yazmam lazım yoksa başka bi yolu varmidur.İlgilenenlerin bilgi vermesi reca olunur........

3 silahşörler ölmez.Vatan bölünmez

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 26/03/2004 :  12:57:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sorununu tam olarak anlayamadım. Eğer oyunu oynayamıyorum diyorsan büyük ihtimalle elindeki cd'den dolayıdır. Çünkü bendeki oyun aslanlar gibi çalışıyor.
Oyunu oynuyorum ama hemen ölüyorum diyorsan bu normal çünkü oyun çok zor... Özellikle geniş ormanlık arazide geçen bölümler insana illallah dedirtecek kadar kasıntı. bende oyunda bir kurtarma görevinde takıldım ve sonrasında oyunu rafa kaldırdım. Biraz sinir olmak istediğimde tekrar kurmayı düşünüyorum. ))

Yardımcı olabildimmi bilemiyorum ama umarın sorduğun soruya (ne sorduğunu anlamasamda) cevap verebilmişimdir. ))))))
Sayfanın En Üstüne Git

Fisher_Sam
Üye

Turkey
İleti 99

İletim - 27/03/2004 :  00:24:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence de elindeki oyunla ilgili olabilir ben bitirdim şahsen. yenisin al derim. Rappier neresinde takıldın oyunun yardım edebilirim

nokta kadar menfaat için virgül kadar egilme
Sayfanın En Üstüne Git

bombula
Seçkin Üye

Bahamas
İleti 1191

İletim - 27/03/2004 :  00:45:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Rappier tarafından yazılan:

Sorununu tam olarak anlayamadım.
Oyunu oynuyorum ama hemen ölüyorum diyorsan bu normalçünkü oyun çok zor...
Yardımcı olabildimmi bilemiyorum ama umarın sorduğun soruya (ne sorduğunu anlamasamda) cevap verebilmişimdir. ))))))

Lem rap beni hemen öldürebilen oyun daha yazılmadı..belki mohaa'da omaha çıkarması,oda ikinci denemede tamamdı.
Prb asıl şu: oyunda normal kurulumdan sonra oyun cillop gibi başlıyo ama mermiler namludan çıktığı halde heriflerde tık yok.O zamanlar biraz araştırdıktan sonra bi yaması çıktığını öğrendim.yamayı yükleyince bu sefer adamları furucam ama herifler ortada yok sadece uniformaları öle hayalet gibi ortada dolaşıyolar.Kafayı yiycem diye bırakıp saldırdım halo'ya....

Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 27/03/2004 :  13:31:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Elindeki oyun bozuk İstanbuldaysan bendekini verebilirim. Oynadıktan sonra geri verirsin )) Ayrıca cidden oyun oldukça zor. Ormanlık arazide çoğu zaman düşmanı göremeden vuruluyorsun. Şimdiye kadar hiçbir oyunda hemen ölmemiş olabilirsin ama bu oyuna alışıncaya kadar eminimki biraz zorlanacaksın ))

Fisher oyunda takıldım dediğim öyle geçememek gibi birşey değil. Sadece bataklık bir bölgede asker kurtarma görevinde baya bir zorlandım, daha sonra bilgisayarı yeniden yüklemek zorunda kalınca oyunu sildim. Save'leri duruyor herhalde birkaç ay sonra tekrar kurup oynamaya devam ederim. Yardım önerim için teşekkürler...
Sayfanın En Üstüne Git

bombula
Seçkin Üye

Bahamas
İleti 1191

İletim - 29/03/2004 :  23:15:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tşk. ettim rap, yenisini aldım.

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla