AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 vietkong...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 07/05/2004 :  17:34:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Silah tepmesi türü şeylerin ayarı yok ama bana kalırsa mouse'un hassasiyetini biraz düşürmelisin. Ayrıca bu oyunda öğrenmen gereken en önemli şeylerden birisi takımındaki elemanlarla takım çalışması yapmayı öğrenmektir. Mesela ilk bölümde komutan koruma ateşi açmadan kesinlikle gizlendiğin yerden çıkma. İleride oyun gerçekten sinir bozucu haller alabiliyor ama zorluklar olmadan kazanılan başarıdan ne kadar zevk alınabilinirki??
Sayfanın En Üstüne Git

bombula
Seçkin Üye

Bahamas
İleti 1191

İletim - 09/05/2004 :  01:36:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ahhhh ah hele bi elemanı kurtarma olayı var.Evlere şenlik.Walla kanser etti.Bide hanzo gibi almışım keleşi yanlışlıkla,lem allahtan gantırdan biliyom keleş kullanmayı yoksa atardık dağa taşa vatanın mermilerini(kıd.üstteğmen k. karatay komutanımın kulakları çınlasın)ahahahahaha....
neyseki geçtik gene...

3 silahşörler ölmez.Vatan bölünmez
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 09/05/2004 :  17:00:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
o bölüm tam kanserlik... düşman yatmış seni bekliyor ve bana kalırsa o bölüm kadar uyuz bir bölüm bildiğim tüm oyunlarda yoktu desem yeridir.
Sayfanın En Üstüne Git

bombula
Seçkin Üye

Bahamas
İleti 1191

İletim - 17/05/2004 :  02:18:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Walla öle.Ya ışıkları kapamadan oyunu oynamak baya zor bea.Ufak bi çalılıkta kıpraşma oluyor başlıyom oraya saydırmaya ahahahhaha (3,5 -3,5 ,yusuf -yusuf olayı eheheheheh)

3 silahşörler ölmez.Vatan bölünmez
Sayfanın En Üstüne Git

murcey
Seçkin Üye

Turkey
İleti 470

İletim - 20/05/2004 :  01:10:58  Bilgileri Göster  murcey için bir ICQ İletisi Gönder  murcey'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bombula hocam, şu hataları düzelten yamayı bana pas edebilirmisin? Yada mail olarak bana tam link verirsen ben indiririm. Gerçi şu anda FarCry oynuyorum ve bu oyundan sonra oynayacağım tüm oyunlardan nasıl feyif alacağım bilemiyorum. Şu FarCry çıtayı çok yükseklere çıkarttı bence.

"Üç Silahşörler ölmez, Vatan bölünmez"

Oyunsuz hayat balkonsuz eve benzer.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000