AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 [O]yun[S]ite*Miz!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

sagopa-gok
Üye

Turkey
İleti 135

İletim - 16/11/2008 :  03:39:03  Bilgileri Göster  sagopa-gok için bir AOL İletisi Gönder  sagopa-gok için bir ICQ İletisi Gönder  sagopa-gok'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  sagopa-gok için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Gene bi şerefsizlik yaptı bu adi herifler.Ellerine ne geçiyo anlamıyorum.Anakartı yanasıcalar xD....Ama bizimkilerden biri düzeltti sanırım.Ellerine sağlık :D

Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :)
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 16/11/2008 :  03:50:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
sagopa-gok tarafından yazılan:

Gene bi şerefsizlik yaptı bu adi herifler.Ellerine ne geçiyo anlamıyorum.Anakartı yanasıcalar xD....Ama bizimkilerden biri düzeltti sanırım.Ellerine sağlık :D

7/24 nöbetteyim :P

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 16/11/2008 :  11:16:49  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Destek lazım olursa bi titreşim kadar yakındayım ^^

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 16/11/2008 :  14:11:43  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
kobebryant tarafından yazılan:

Bizde yakında belleyeceğiz bişeyleri ama durun bakalım...

Evet en kısa zamanda .. Benim şifremi alıpta küfür etmeyen şerefsizdir , kendini hacker sananlara duyrulur ..

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git

sagopa-gok
Üye

Turkey
İleti 135

İletim - 16/11/2008 :  14:37:49  Bilgileri Göster  sagopa-gok için bir AOL İletisi Gönder  sagopa-gok için bir ICQ İletisi Gönder  sagopa-gok'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  sagopa-gok için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
7/24 nöbetteyim :P
[/quote]

Fark ettim gecenin bi yarsı temizliyodun forumu

Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000