Arkadaşlar ilkokuldayken bir abimde oynadığım bir oyun vardı. ismini hatırlayamıyorum hatırladığım gibi bulucam ama. yardımcı olabilirsiniz umarım.
oyunun hikayesinde adam bir trafik kazası geçiriyordu ve deliler hastanesine kapatılıyordu. çevreden materyaller toplanıp bir çıkış bulunuyordu. cocuk parkında geçen bölümleri falan vardı. her bölümde bir melek heykeli vardı. hayal meyal hatırlıyorum oyunu. eğer yardımcı olabilecek varsa sevinirim. adını söyleseniz yeterli (:
tabi ki. ilkokul 4teydim yani 2000 yılı gibi bişey. frp tarzı olsa gerek. yukarıdan bakılıyor. oynanış açısından da hızlı ilerleyen bir oyun değildi. çeşitli topladığın eşyaları daha sonra kullanmak üzere saklıyordun. her parça başka bişeyin anahtarı gibiydi. tabi bunları senin bulman gerekiyordu neyi nerede kullanacağını (aldığın havluyu ipten kaymak için kullanmak vs...) ilk bölümde bulduğun garip bi zımbırtıyı melek heykelinin altındaki yere sokunca melek canlanıyordu, kan ağlayarak konuşup başka bir yere götürüyordu seni. sonraki bölüm mutasyona uğramış cocukların olduğu bir yer gibiydi. uzun zaman geçtiği için çok net hatırlayamıyorum. umarım bulmanda yardımcı olur