AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Bir oyun arıyorum yardımcı olabilecek ?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

tataelm
Üye

İleti 2

İletim - 07/11/2008 :  16:29:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar ilkokuldayken bir abimde oynadığım bir oyun vardı. ismini hatırlayamıyorum hatırladığım gibi bulucam ama. yardımcı olabilirsiniz umarım.

oyunun hikayesinde adam bir trafik kazası geçiriyordu ve deliler hastanesine kapatılıyordu. çevreden materyaller toplanıp bir çıkış bulunuyordu. cocuk parkında geçen bölümleri falan vardı. her bölümde bir melek heykeli vardı. hayal meyal hatırlıyorum oyunu. eğer yardımcı olabilecek varsa sevinirim. adını söyleseniz yeterli (:

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 07/11/2008 :  17:03:56  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Oynadığın zamanı, oyunun türünü, nasıl oynandığını vs. de yazabilir misin

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

tataelm
Üye

İleti 2

İletim - 08/11/2008 :  17:54:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
tabi ki. ilkokul 4teydim yani 2000 yılı gibi bişey. frp tarzı olsa gerek. yukarıdan bakılıyor. oynanış açısından da hızlı ilerleyen bir oyun değildi. çeşitli topladığın eşyaları daha sonra kullanmak üzere saklıyordun. her parça başka bişeyin anahtarı gibiydi. tabi bunları senin bulman gerekiyordu neyi nerede kullanacağını (aldığın havluyu ipten kaymak için kullanmak vs...) ilk bölümde bulduğun garip bi zımbırtıyı melek heykelinin altındaki yere sokunca melek canlanıyordu, kan ağlayarak konuşup başka bir yere götürüyordu seni. sonraki bölüm mutasyona uğramış cocukların olduğu bir yer gibiydi. uzun zaman geçtiği için çok net hatırlayamıyorum. umarım bulmanda yardımcı olur
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000