AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Bit Pazarı
 Creative X-fi elite pro ses kartı satılık...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Xenyx
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 09/11/2008 :  23:19:08  Bilgileri Göster  Xenyx'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla

Creative X-fi elite pro satılıkdır kutusunda tüm aksesuarları birlikde yollanacakdır. 3 aydır kullandığım bi üründür elimdeki. Satılma sebebi ise başka bi ihtiyacım olduğundan satıp elde ediceğim parayla ihtiyacımı almayı düşünüyorum. Sorunsuz sıfır gibi fatura kesim tarihi ise 25.10.2007 olan bi ses kartıdır. Kutusunda garantisiyle teslim edilecekdir. Her türlü aparatı sorunsuzdur. Ürünün elimdeki 2. el fiyatı ise 550 Ytl dir.

ürün bilgileri:
http://tr.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=14064

Ürün fiyatı:
http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.014.1223.0023

Yukardaki linklerden gerekli bilgi ve fiyat hakkında bilgi edinebilirsiniz

Ulaşım ve irtibat için tel: 0535 763 05 49 -İstanbul-
Msn adres: Katli_34@hotmail.com

Not: Almaya niyetli olupda istanbul dışındaki arkadaşlarada banka kartı numarasına para yatırdıkları günün ertesi günü ürün kargo ile verilen adrese orjinal kutusunda yollanacakdır ambalajlı bi şekilde. İstiyene msn de kamera ile ürün gösterilir.

Xenyx
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 10/11/2008 :  01:51:50  Bilgileri Göster  Xenyx'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
NOT: Oyun oynarken, Film izlerken, müzik dinlerken ve vokal yada enstruman kayıtları alırken çok memnun kalacağınız bir üründür.. 3 farklı modu vardır oyun, müzik yaratma ve kayıt, eğlence mod seçenekleriyle rakiplerine açık ara fark atmaktadır. X-fi teknolojisiyle benzersiz bir ses kalitesi yakalamak istiyorsanız bu ürün kaçmaz..
Sayfanın En Üstüne Git

falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698

İletim - 11/11/2008 :  20:02:15  Bilgileri Göster  falamir için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
İmzalarımızda link vermeyelim.

Soner Arslan
oyunsitesi.gen.tr
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

Xenyx
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 29/01/2009 :  12:27:30  Bilgileri Göster  Xenyx'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Haber hala günceldir..
Sayfanın En Üstüne Git

Xenyx
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 23/04/2009 :  21:30:50  Bilgileri Göster  Xenyx'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Güncel ...
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000