yahu denisoft'un siteye uğradığı yok. birkaç msj atmış onlardan 1 tanesi burda siz hâlâ denisoft diyorsunuz thakkı1'in verdiği linkten indirin oynayın. keşke siteye yazsaymış şu adresi
slm ben 17 yaşında olmama rağmen bu çizgi filmin ve oyunun hastasıyım keşke tekrar çıksa :( bende oyunu var ve isteyene gönderebilirim ayrıca ingilizler bunun ingiliz versionunu yapmışlar tusubasanın adınıda robert koymuşlar ama tabi orjinali kadar güzel olmamış ayrıca çok zor daha fazla bilgi isteyen msn mi eklesin ibrahim.ercan@hotmail.com http://www.realfiesta.com/images/nostalji/tsubasa.jpg
İşte bizim kuşağa dünyanın yuvarlak olduğunu öğreten , popülaritesi tavan yapmış çizgi film bu idi. Ender arkadaşımızın da en sevdiği çizgi film buydu. Tsubasa Nankatsu takımının kaptanıydı, kalecileri Wakabayaşi ile çocuk liginde şampiyonluğa oynarlardı. Saha koş koş bitmezdi, futbolcular koştukça dünyanın yuvarlak olduğu ispatlanırdı. Bunlar da fizik kurallarına aykırı vuruşlar yapar, top korkunç bir hızla kaleye gider, kaleci topa direnç göstererek durdurmaya çalışır ama topla beraber gol olurdu. Bir keresinde çok iddialı bir kaleciye karşı oynuyordu Tsubasa, seyirciler bu kalecinin hiç gol yemediğinden dem vuruyorlardı ki kalecide de acayip bir kendine güven vardı, Tsubasa meşhur vuruşu ile topu kaleye yollamış, herkes gol olacağını beklerken kaleci topu inanılmaz bir refleksle çelmiş, top kornere çıkmıştı ve kaleciden kendine olan güveninden dolayı şu yaran cümle gelmişti: "kahretsin sadece kornere çelebildim!"
arkadaşlar thakki1 dedigi linkten nes snes dosyalarını indirdim ama bunları çalıştırcak bende program yok programı nerden temin edebilirim birde programı nasıl açarım ve oyunun açılmasını saglarım bu konuda yardım istiyorum.
ibrahimgs arkadaşda resimler linklerini vermiş ibrahimgs arkadaşı sendeki oyun bu resimlerdeki oyunla aynımı yoksa robert olan oyunmu bende robert li onal ingilizcesi var ama ben japon yapımını arıyorum ve gerekli emilator bende yok bana emilator konusuda da yardımcı olursanız cok sevinirim