AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 Spor Oyunları Genel
 Tsubasa Ozora "Captain Tsubasa" Oyunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 12

ufukb21
Üye

Turkey
İleti 9

İletim - 30/04/2006 :  13:33:33  Bilgileri Göster  ufukb21'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
irahimgs arkadaşımıza ve denizof777 arkadaşımızada teşekkurler bu konuyla ilgilendikleri için
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 30/04/2006 :  15:20:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben oyunu açtım;ama büyük bir kısmı Japonca.Arada birkaç İngilizce kelime var.Tamamı İngilizce olan oyun varsa link verir misiniz?

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git

ufukb21
Üye

Turkey
İleti 9

İletim - 30/04/2006 :  16:43:07  Bilgileri Göster  ufukb21'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
umutcanuğuz arkadaş bu oyunun özelligi zaten japonca olmasıdır sana benden öneri japanoca oynamaya calış çünkü ingilizcesinden keyif alamazsın
ingizce olanında tsubasa yok robert diye bir isim var onun yerine ve bence vol-II den dahada kötü bir oyun zaten en iyisi vol-II link ;

ingilizcesinin link
http://www.capitantsubasa.com/Files/tecmocup.zip

dosyasıdır emilatorunu bulmak sana kalmış :D
Sayfanın En Üstüne Git

GoTHiC BoY
Üye

Turkey
İleti 14

İletim - 14/05/2006 :  15:35:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
BEYLER O OYUN MANYAK Bİ ŞEYDİ YA WAKBAYAŞİ Mİ KALECİ VARDI BİR KURTARIYODU BIZIM TUSUBASA DA BIR RÖVOŞATA ÇEKERDİ İZLEMEYE DOYAMAZDIM BI TANE DE 11 NUMARA VARDI O DA İYİ OYNARDI BEN O ZAMANLAR AMMA ÇOK OYNAMIŞTIM O YÜZDEN ŞU ANDA GÖLÜK TAKIYORUM O KADAR AŞIRI OYNADIIM YANİ :D

$€MİH
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 14/05/2006 :  19:10:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ingilizce versiyonu zaten tsubasa'yı konu almıyor arkadaşlar. onun ingiliz öğretmeni olan robert'ı konu alıyor ve onun kendisini geliştirip dünya kupalarına, daha iyi liglerine gitmesini falan anlatıyor. zaten menü sürekli aynı bir kere ezberleyin gerisi gelir
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 12 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000