|
Yazar |
Konu  |
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 18/11/2008 : 23:45:56
|
alıntı: Uruk-Hai tarafından yazılan:
Evet cok harika fikir ben hep iddia bölümü ile 2 ayda 500.000 ytl kazanip " Bill Gates " i temizlikci olarak tutmak istemisimdir , iyi hatirlattiniz .
O pek kesmez hocam ben arap şeyhlerini çöpçü olarak kullanmayı düşünüyorum. |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
İspanyolMeyhanesi
Üye

İleti 81 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 19/11/2008 : 21:16:47
|
Ben de düzenli olarak İddaa oynanamaktayım ancak bu işin forumda tartışılmasına karşıyım. Maçın tarafları belli edilip, hakkında yorum yapılması suretiyle açılacak bir konunun ise kimseye bir zararı olmaz. Tabi "baboli ben Parma maçına 50 kağıt bastıydım, nasıl yatar yau?" gibi cümlecikleri görmemek şartıyla.. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
İspanyolMeyhanesi
Üye

İleti 81 |
İletim - 19/11/2008 : 21:42:39
|
peki abi, iddaa ismiyle değil abi, "maç tahminleri" ismiyle abi, konu açalım abi, maç kodu olmadan abi, takımları yazalım abi, sonucu yada alt üst olarak yazalım abi, oranları da yazmayalım abi, yani sırf maç tahmini olarak abi, isteyen ordan bakıp iddaasını oynar abi, manyak olur abi, süper olur abi! |
TÜRKÇE'Yİ BOZMAYIN!!
İspanyol meyhanesinde bir kadın! çığlık çığlığa şarkı söylüyor! Zayıf incecik elli, incecik elli! kalın dudaklı!
Timur Selçuk
Selam nickim hakkında bilgi: -İspanyol Meyhanesi Timur Selçuk isimli sanatcının şarkısına ve ayrıyetten albümüne verdiği isimdir. -Kelime Belirtisiz İsim Tamlamasına örnektir. -İlk kelime İspanya da yaşayan millete verilen bir isimdir. -İkinci kelime ise Birleşik isimdir. mey + hane olarak. mey şarap demektir... Birsürü şey öğrendin burayı okuyarak tebrikler... Beni okumaya devam edin. |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 20/11/2008 : 11:55:00
|
Abi manyağı ettin bi sus ya. :S |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|