|
Yazar |
Konu  |
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 24/11/2008 : 21:58:12
|
Yeni üye her gün 1001 çeşit saçmalayan biri ise FROSTMOURNE HUNGERS! denilerek kafasının uçurulmadığına dua etsin |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 24/11/2008 : 22:03:12
|
Yeni bölüm açmayacağız. Dilersen yeni konu açmakta serbestsin. Öncelikle bölümle konunun farkını idrak etmelisin. Sandığın kadar olumsuz bir cevap vermedim yani.. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 24/11/2008 : 23:50:17
|
alıntı: İspanyolMeyhanesi tarafından yazılan:
bölüm açılmayacak mı? hani açıyorduk? siteye yeni gelen bir üyenin düşüncelerine saygılı olmanız gerek bence
Düsüncene saygimiz var , ama acmiyoruz oldu mu ? |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 25/11/2008 : 19:55:12
|
Spor bölümüne konuştuklarımızla ilgili bir konu açtım. Baktık konudan sapıyor yada kuralların fazla dışına çıkılıyor o zaman müdahale eder yöneticiler. |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 25/11/2008 : 20:08:15
|
Bölüme red. Konuya tamam. Kafi? |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|