AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 % 100 Türkçe CM!!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

g.kilicaslan
Üye

Turkey
İleti 8

İletim - 12/07/2005 :  12:36:45  Bilgileri Göster  g.kilicaslan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
fm5 in %95 türkçe paketini www.turksportal.net adresinden indirrrr ben indirdim baya bir işe yarıyoooo
Sayfanın En Üstüne Git

fyagiz
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 13/07/2005 :  12:17:22  Bilgileri Göster  fyagiz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  fyagiz için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bana da lütfen gönder EmmaFun msn:furkan_yagiz@hotmail.com yahoo adresim:furkanyagiz@yahoo.com mynet adresim:jetfurkan@mynet.com lütfen gönderin

fyagiz
Sayfanın En Üstüne Git

fyagiz
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 15/07/2005 :  08:16:44  Bilgileri Göster  fyagiz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  fyagiz için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
yahuu arkadaşlar üste yazdığım gibi cm 4 ün buldum cm5 in arıyom istiyene cm4 ünkünü yollayım msn den

fyagiz
Sayfanın En Üstüne Git

vampir abi
Üye

İleti 2

İletim - 15/07/2005 :  20:53:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Abiler cm5 türkçesini bulan var mı bi yardım edin be abi
Sayfanın En Üstüne Git

MERTY
Üye

İleti 3

İletim - 05/09/2005 :  02:47:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
CM 5 için türkçe yama çıkıcağını zannetmiyorum . Tutulmadı Cm 5 ve popüleritesi olmayan bir oyun için türkçe yama çıkarmak, fan sitelerinde çalışanların insiyatifine kamış durumda. Ama FM için bulursunuz o ayrı.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.09 Snitz Forums 2000