|
Yazar |
Konu  |
|
İspanyolMeyhanesi
Üye

İleti 81 |
İletim - 24/11/2008 : 20:47:28
|
DÜNYADA İLK DEFA BU SİTEDE OYUN BENİM TARAFIMDAN İCAT EDİLMİŞTİR BU SİTEDE KONUYU AÇTIM TUTARSA AVRUPA PAZARINA AÇILACAM ORDAN VER ELİNİ AMARİKA ORDAN DA ZENGİN OLUP HAWAİ DEN ADA FALAN ALIRIM KENDİME BİDE ÜNLÜ Bİ KADINLA EVLENİRİM 3 ÇOCUĞUMUZ OLUR 2Sİ ERKEK 1İ KIZ İSİMLERİ DE SIRAYLA, BERK, BARIŞ, BUSE...
Şimdi biri yukarıdaki üyenin mesajının altına onun dış görünüşünü tahmin edicek özellikler şu, saç rengi, saç şekli, sakal/bıyık şekli, göz rengi, vücut şekli
örn: gözlük diye bi kullanıcı bişey yazmış onun altına da kulak diye bi kullanıcı şunları yazıyor, saç rengi: sarı saç şekli: kıvırcık sakal/bıyık şekli: pala bıyık +keçi sakalı göz rengi: mavi vücut şekli: yağlı(zaten ya yağlı ya üçgen yada normal diyebiliyursunuz.
şimdi gözlük bunları okuyo kendi iletisini editliyo: saç doğru göz yanlış iyi iş hacım falan gibi... |
TÜRKÇE'Yİ BOZMAYIN!!
İspanyol meyhanesinde bir kadın! çığlık çığlığa şarkı söylüyor! Zayıf incecik elli, incecik elli! kalın dudaklı!
Timur Selçuk
Selam nickim hakkında bilgi: -İspanyol Meyhanesi Timur Selçuk isimli sanatcının şarkısına ve ayrıyetten albümüne verdiği isimdir. -Kelime Belirtisiz İsim Tamlamasına örnektir. -İlk kelime İspanya da yaşayan millete verilen bir isimdir. -İkinci kelime ise Birleşik isimdir. mey + hane olarak. mey şarap demektir... Birsürü şey öğrendin burayı okuyarak tebrikler... Beni okumaya devam edin. |
|
|
Konu  |
|
|
|
|