AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları Genel
 Street Legal Racing - Redline "Sevenlere" Yamalar
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

autovtec
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 31/07/2004 :  01:50:26  Bilgileri Göster  autovtec için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
slr'yi patch leri yüklemeden açabiliyorum fakat patchleri yükledikten sonra invictus demosundan sonra beni windows'a at1yor.....
ne yapmam laz1m lutfen yard1m edin.
Sayfanın En Üstüne Git

ayserce
Üye

Turkey
İleti 24

İletim - 05/08/2004 :  11:19:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bazı yamaları yüklerken, Dosyada bulunanları yedekliyeceksin neyi ekliyorsan !!! çünkü bazı yamalar versiyona göre değişiyor ve çalışmaz......

www.ayserce.com sitesinde Street Legal Racing - Redline için sorularınız açık kalmıyacak. Bu konuda özel Forum hazırladım sadece ve sadece SLR-R için.
Yeni - yamalar, arabalar, designler vs.. ler var .....
Bu oyun raflarda kalmasın. Biraz da araba modeli tasarımcı gençler oluşsun.. Bir 3d-max veya Photoshopla araba veya parçalarını Design edip onları SLR-R oyunda kullanalım. Bunun için yaratıcı gençler oluşsun. SLR-R için bir nevi klupleşme var Amerikada - Almanya - Rusya ve Latin Amerikada niye birde Türkiyeden olmasın !!!???

Bundan dolayısıyla bir başlangıç yapayım dedim....
Arzu edenler buyursun

Aytaç Serçe
Sayfanın En Üstüne Git

ayserce
Üye

Turkey
İleti 24

İletim - 09/11/2004 :  21:35:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Say1n SLR-R sevenler !
Sitemde baz1 hatalardan dolay1 geciktim... Arzu edenler SLR-R için direk beni MSN den arayabilir her konuda yard1mc1 olurum !!!!

ayserce@gmail.com veya ayserce@yahoo.com

Aytaç Serçe
Sayfanın En Üstüne Git

ouLcan
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 24/09/2009 :  10:33:01  Bilgileri Göster  ouLcan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunu önceden kurmuştum ancak patch dosyalarını bulamamıştım şimdi hepsini bulup kurdum. Kendi arabamı ve parçalarını yapmak istiyorum neyle ve nasıl yapabilirim bilgilendirirsen sevinirim..
Sayfanın En Üstüne Git

kannam_
Üye

İleti 51

İletim - 15/10/2011 :  17:39:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Teşekkürler
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş: