slr'yi patch leri yüklemeden açabiliyorum fakat patchleri yükledikten sonra invictus demosundan sonra beni windows'a at1yor..... ne yapmam laz1m lutfen yard1m edin.
Bazı yamaları yüklerken, Dosyada bulunanları yedekliyeceksin neyi ekliyorsan !!! çünkü bazı yamalar versiyona göre değişiyor ve çalışmaz......
www.ayserce.com sitesinde Street Legal Racing - Redline için sorularınız açık kalmıyacak. Bu konuda özel Forum hazırladım sadece ve sadece SLR-R için. Yeni - yamalar, arabalar, designler vs.. ler var ..... Bu oyun raflarda kalmasın. Biraz da araba modeli tasarımcı gençler oluşsun.. Bir 3d-max veya Photoshopla araba veya parçalarını Design edip onları SLR-R oyunda kullanalım. Bunun için yaratıcı gençler oluşsun. SLR-R için bir nevi klupleşme var Amerikada - Almanya - Rusya ve Latin Amerikada niye birde Türkiyeden olmasın !!!???
Bundan dolayısıyla bir başlangıç yapayım dedim.... Arzu edenler buyursun
Oyunu önceden kurmuştum ancak patch dosyalarını bulamamıştım şimdi hepsini bulup kurdum. Kendi arabamı ve parçalarını yapmak istiyorum neyle ve nasıl yapabilirim bilgilendirirsen sevinirim..