|
Yazar |
Konu  |
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 30/11/2008 : 21:10:44
|
Tamamda Cisse yinede Uğur Boral'ı arkadan bozmuş o tamamen hakeme kalmış bişeydi.Tam önündeydi ayrıca hakemin yanılmış olabilir dedim.Yanıldıysa bile çok önemsiz bi hata bence. |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 30/11/2008 : 22:09:56
|
alıntı: Bu kadar basit bir şekilde oyuncuya kırmızı kart gösteren ve maçın seyrini tamamen değiştiren hakem bünyamin gezer'i KINIYORUM...
tek sözüm, bu kadar basit bir yorumu yapabilen insanı kınıyorum. ---
İleti atmışken şuna açıklık getireyim; Bünyamin Gezer'i kınıyor, bugün GS-Hacettepe maçında Tozo'ya ikinci sarı kartı veren hakemi alnından öpüyorum. (Sadece o pozisyonu gördüm, yanlış kararları varsa bilmiyorum.) Bünyamin Gezer'i kınıyorum, çünkü öyle rahat itiraz edebilen bir İbrahim Toraman daha ilk yarıda soluğu duşta almalıydı. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 30/11/2008 : 22:22:10
|
Ben de yanlış adamı oyundan atan hakemi kınıyorum.Ayrıca gerçekten bu itirazlara gösterilen kartların cılkı çıktı.Adam bütün maç hakeme itiraz ediyor el kol sarı kart almıyor.Refleks olarak kart işareti yapınca oyundan atılıyorsun.Şöyle bi baktığımızda futbolcularda artık refleks olmuş farkında olmadan yapıyolar.Zaten çoğuda durumu kurtarmaya çalıştı kaç kere.Şu kart işaretine sarı kart bu kadar kolay olmamalı bence. |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 30/11/2008 : 22:32:25
|
Maçı görmedim; sadece 'Şu harekete sarı kart mı verilir?' denirken, kafamı uzatıp baktım.
Evet, verilmeli. FIFA'nın kurallarında yer alan bir uygulama. Çoğu hakem (üst düzey liglerde bile) gözardı ediyor; ama edilmemeli.
Hepimizin ortak tepkisi olması gerektiğini düşündüğüm bir söz var, bir düşünce var. Bakıyorum, eviriyorlar çeviriyorlar, on seferden aşağı izlemiyorlar, zar zor bir karar verip infaz ediyorlar. O adam bunları 1 saniyeden kısa bir süre içinde, en az 20 metre uzaklıktan gördü. Ki bu adamlar, 'yabancı hakem getirilsin' denilen o yabancı ülkedekilerin statüsünde olmayı bırakın; yarı-profesyonel bile değiller.
Birçok kez yakınmıştım zaten bu futbol yorumcularından. Hiçbirinin de ismini bilmem, tuttuğu takımları şak diye bilirim. Boş boş öterler; ilk aklıma gelen de Aziz Üstel'dir. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
sagopa-gok
Üye

Turkey
İleti 135 |
İletim - 30/11/2008 : 23:51:24
|
FearOfThEDarK hocam daha ilk derbilerden birinde yapılan ezeli rekabet sonunda maçı Fenerbahçenin kazanması seni oldukça kızdırmışki çamur atacak birilerini aramışsın ve hakemlere saldırmışsın.Beşiktaş kıyımı başladı demişsin lider götürürken bir kıyım yoktu ama.Sadece kaybedilen 3 puan için tüm türk hakemlerini avrupa çapında kötülemişsin.Yahu naptın sen!Cisse'nin ilk sarı kartı gördüğü pozisyona bişey diyemicem fakat 2.si %1000000 kartlık.Verilmeyen hangi gollerden bahsettin hani şu ikiside gayet net ofsayt olanlardan mı?Son olarak Bünyamin gezeri yönettiği maçtan dolayı tebrik ediyorum. |
Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :) |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|