|
Yazar |
Konu  |
quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118 |
İletim - 07/12/2008 : 16:13:38
|
-Bu sefer ben açmak istedim konuyu.Saten bayrama çok ama çok çok az kaldı.Çoğumuz bir yerlere yani teyzelerine,arkadaşlarına,akrabalarına gidecek , bazılarımız hiçbir yere gitmiyecek.Çoğumuz birbirimizi tanımasakta her yıl birbirimizin bayramını kutlarız ve her yıl mutlu oluruz.Çoğumuz okul ödevi yok , iş yok diye sevinir ama iş var,okul var.İşimiz bayramda tanıdıklara,yakınlara gitmek.Ödevimiz ise tanıdıklarımız ve tanımadıklarımızla bayramlaşmak.Ve şuanda benim ödevim sizinle bayramlaşmak.
---------------------Bayramınız kutlu olsun---------------------
Alıntı değildir
Anıl Yekta Güleryüz |
Her zaman Güler Yüzlü olun :)

|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 07/12/2008 : 16:58:49
|
Sana bir ödev de ben vereyim madem... Dilbilgisi, noktalama, imlâ kurallarına çalışıyorsun bayram boyunca. Bu sayede saten yerine zaten yazıyorsun, dahi anlamındaki de/da bağlacını ayrı yazıyorsun, noktalama işaretlerinden sonra bir boşluk bırakıyorsun, ve dahası... Hadi göreyim seni. :)
İyi, güzel ve mutlu bayramlar olsun herkese. |
 |
|
Artist
Üye

Turkey
İleti 338 |
|
RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373 |
İletim - 07/12/2008 : 17:32:08
|
Altuğ abi "zaten" yerine "saten" yazması benim dikkatimi çekmişti fakat şimdi yeri değil dedim :D İyi bayramlar herkese ^^ |
Member Since ~ 2004
God is busy, May i help u? :)
|
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 07/12/2008 : 18:38:45
|
Hepinize iyi bayramlar. Daha nice bayramlarda beraber olmak dileğiyle. :) |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 07/12/2008 : 19:13:15
|
İyi bayramlarrrrrrrr. |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|