AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Transfer Gündemi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 19

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 02/07/2009 :  20:04:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Keita'ya 7M Euro verilmiş bonservis için, Babel'e para kalmadı, zaten Servet'in Marsilya'ya gitme işi de yatmış gibi duruyor, 8M Euro gelecekti.

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 13/07/2009 :  16:36:25  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tam gidecekken önce başkan alındı görevden, sonra da klübün başkanı öldü. Nasıl bir lanettir xD

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 13/07/2009 :  17:14:57  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
belki de galatasaray için daha iyi olmuştur.
bunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 13/07/2009 :  20:31:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Servet'i iyi bir defans olarak görüyorum fakat yaşı ve yetenekleri derecesiyle 8M Euro etmeyeceği kanaatindeyim, 5M civarında satılsa bile GS için önemli olacaktı ki malesef gerçekleşmedi ama en azından savunmayı Gökhan Zan-Emre Aşık ikilisine emanet etmemiş olacağız.

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 21/07/2009 :  00:19:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Uzun bir aradan sonra yeniden sizlerle beraber olabilmek çok güzel.

Fenerbahçe kulübü yaklaşık 1 saat önce resmi sitesinden bir açıklama yaptı. Corinthians takımından 2 Brezilyalı oyuncunun transferi sonuçlanmış. Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun. Umarım takıma fayda sağlarlar.

(Aslında sadece Avrupa maçlarında faydalı olsunlar, lig maçlarında faydalı olmaları işime gelmez açıkçası.:P keh keh keh.:))
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 19 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000