AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Transfer Gündemi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 19

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 13/12/2008 :  22:08:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gerek var mı ? :D

Belki bir sağ bek alınabilir yine de.
Sayfanın En Üstüne Git

Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267

İletim - 13/12/2008 :  23:06:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya Tony abi çook haklısın ama gazetelerde fenerbahçe şu yıldızın peşinde,şu Fener yolunda haberleri beni mutsuz edior.Gazetelerde Sercan ın Mehmet Yıldızın isminin Fener ile anılması canımı yakıyor.Galatasaray sayfasını büyük bir heyecanla açıyorum bir şey yok.Ya Galatasaray gizlice bu çalışmaları yürütüyor yada kimseyi almayacak.Galatasarayın bir futbolcu almaması beni çok üzer.Kadro yeterli ama takviyeye ihtiyaç var.
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 14/12/2008 :  01:14:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sezon başında alınan Meira,Kewell,Baroş,De Santcis ve alınan yerli oyuncular takıma cok yarar sağlıyorlar. Patlak bi transfer cıkmadı hiçbiri çok şükür.

Linderoth devre arasında büyük bir ihtimal gönderilecektir, onun yerine yabancı kontejyanı düşünülerek bir sağ bek takviyesi yapılabilir görüşündeyim, oynayacak adama ihtiyac var, yıldıza falan gerek yok bu saatten sonra. x)
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 14/12/2008 :  01:37:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Fenerbahçe ETO'O ile RONALDİNHO'yu bir türlü alamadı gitti.Alsada gazeteler falan rahatlasa.

Bu arada Fenerbahçe'ye gerekli adamlar;

3. bir golcü Allah korusun Güiza'da sakatlansa İlhan'la çıkacağız maçlara.

Orta sahaya iki tane adam.Biri böyle 90 dakka adamlara nefes aldırmayacak cinsten ikinciside aynı Aurelio gibi.

Yedek stoper.

Yedek hatta 11'i zorlayacak sol kanat oyuncusu.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267

İletim - 14/12/2008 :  10:52:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bayağı varmış. :) Eto ve Ronaldinho yu almanız zor gibi geliyor bana...Galatasaraya bence Servetin gitme ihtimali var,iyi bir defans alınsın,De Sanctis satılık olarak alınsın(takıma yarar bir kaleci) az bir ihtimal kalitel bir forvet...
Fnerbahçeye koşan adamlar lazım ve Volkan giderse bir kaleci ve ShilMyro abinin dediği gibi bir golcü lazım
ÖNEMLİ NOT!!!! Alexin adı Bjk ile anılıyor.Eğer o giderse ve iyi bir oyuncu alamazsanız yanarsınız(bence) ;)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 19 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000