|
Yazar |
Konu  |
PleaseWait
Üye

Papua New Guinea
İleti 31 |
İletim - 01/01/2009 : 01:56:25
|
DOTA'da Agility Inteligince Strenght Hero Itemleri Eşyaları
arkadaşlar ben yeni oyuncuyum agi herolar icin genel itemleri int hero lar icin genel itemleri str herolar icin genel itemleri sölerseniz cok sevinirim ayrıca herolara özel itemleri tavsiyelerinizde belirtebilirsiniz teşekkürler |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 01/01/2009 : 02:25:50
|
Bütün int veya bütün agi heroları aynı olmadığı için böyle bir genelleme mümkün değil.. Sen merak ettiğin heroyu yazarsan daha sağlıklı olur |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
PleaseWait
Üye

Papua New Guinea
İleti 31 |
İletim - 02/01/2009 : 10:13:50
|
int olarak : slayer invoker jakiro agi olarak stealth assasin di sanırım (riki... bişeydi :D) anit-mage razor traxex balanar str olarak centaur bide itemlerin isimlerini kısaltmadan yazarsak sevinirim şimdiden teşekkürler |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 02/01/2009 : 17:45:38
|
Linaya aghanim's scepter, Eye of the skadi, bloodstone vs. iyi gider. Başlangıç olarak dersen (4v4 ar oyun için) ring of basillus ve ring of regenaration alıp koridoruna gidersin. Yavaş yavaş soul booster tamamlarsın.
İnvoker kullanım amacına göre her şey kasılabilecek bir hero. Ama her halikarda hex ve eye of the skadi iyi gider.
Jakiroya mekasm, shiva, hex..
Riki- sange and yasha ve sonra yerin dolana kadar butterfly xD
Antimage - Vanguard, vladmir's offering, Cranium basher veya butterfly
Razor- mjolnir ve skadi yaparım genelde
Traxex- önce bir sange yaptıktan sonra butterfly yaparım. Sange and yasha bitince butterfly devam
Balanar- Vanguard, vladimir's offering, sange and yasha yerine göre heart of tarrasque / monkey king bar / satanic yapılabilir.
Centaur - 2 bracer başlarım genelde. sonra vanguard tamamladıktan sonra heart of tarrasque'larla doldururm.
Bir de balanar agi değil |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
PleaseWait
Üye

Papua New Guinea
İleti 31 |
İletim - 04/01/2009 : 01:28:41
|
çok saol bide sniper i sorcaktım :D |
 |
|
Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737 |
İletim - 04/01/2009 : 01:32:15
|
başlangıç olarak bi lothar edge daha sonra bruza kasabilirsen butterfly dahada kasabilirsen skadi efsane gidiyor snipera. gerisi yaratıcılığına kalmış.
Ama en iyi takım dersen Lothar Edge-Bruza-Butterfly-Skadi-Money King Bar(MKB) |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|