AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Warcraft & Starcraft
 DOTA'da Agi Int Str Hero Itemleri Eşyaları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 11

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 29/01/2009 :  20:01:31  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Warlock. Başlangıç itemi olarak hiç şaşmadığım herolardan bir tanesi. Ring of basillus+ring of regen+hp pot+ağaç. Sonra ortada Shadow Word: Pain(eksik, fazla olabilir. Skillin adını hatırlayamadım şeklinden wow'daki adını salladım xD)'i hp'si az; potu, regeni olmayan herolara kastırmamak için kullanırım. Eğer öyle bir hero yoksa onlara düz saldırıp gelen damage'i onunla heallarım. Ganga gitmeyi sevmeyen biri olduğum için heala mana açısından bir void stone alırım ve kasmaya devam ederim. Bir hex yaptıktan sonra genelde skadi yaparım. Karşı iyi kasamadıysa dagon yapabilirim. Karşıda stunner çoksa linken, stun vurmayan; ama skilleri bol atılan herolar varsa hood yapabilirim.

Pugna: Gauntlet of str x2+Circlet of nobilityx2 + 2x hp pot + 6x ağaç ile başlarım. Skill olarak sadece netherblast kullandığımdan manaya başta gerek duymam. Düşük olan hpsini de 2 bracer parçalarıyla kapatarak koridora geçerim. Her türlü heroya karşı rahat kasıldığından ( alchemist x_X) rahatça kasar ve 2x pot veya 6x ağaçtan hangisi az kalmışsa onu satarak yerine bir void stone alırım. Base yaptığımda bracerları bitirip üstüne 3.yü yaparım. Str pt veya phase boot yapabilirim. Hex'i de bitirdikten sonra daha fazla hp çekmek için (300 per second xO 432 cripple ile) aghanim yaparım. Sonrasında zaten yapılacak pek bir şey kalmıyor x) Linken, hood, dagon, hot arasından bir seçim yaparsın.

Rylai: Karşısında kasmak tam bir işkence. Karşıda sizin ne yapabileceğinizi düşünen birisi yoksa yaşadınız. Düşman creepler öldüğü anda rakip heroya bir frostbite ile hpsinin yarısını alırsın. Ben genelde 2-1-2-3-2-3 şeklinde skill veririm, maksat takıma mana bolluğu x) Başta yaptığım basillus ve null parçaları ile rahatça kasarım. Bloodstone veya aghanim çıkarım ilk. Sonrasında hex olabilir. Ondan sonra da fantazi build.

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 11 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000