|
Yazar |
Konu  |
CenkReis
Üye

İleti 6 |
İletim - 10/01/2009 : 11:18:43
|
arkadaşım benimde üyeliğim eski olmasada eski üye sayılırım (2 yada 3 senedir buradayım) ilk 2006 yılında gelmiştim buraya bugüne kadar enaz 60 üyeliğim oldu ama hiçbir zaman mesaj sayıma bakmadım, sen bide seçkin üye olcaksın piehhh |
Güzel gözlerin güldü mü? Benim cesaret edemediğim, İlan-ı aşkı o yapınca... |
 |
|
HASS000
Seçkin Üye

İleti 306 |
İletim - 10/01/2009 : 12:36:43
|
Oyy Bora Poyraz burada, selamlar hocam. |
 |
|
Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737 |
İletim - 10/01/2009 : 12:50:00
|
alıntı: HASS000 tarafından yazılan:
Oyy Bora Poyraz burada, selamlar hocam.
Eyvallah hocam buralardayız seni de görmek isteriz face varsa ekleyelim hatta :)
Hatta diğer arkadaşları da görmek isteriz forumun eski aktivitesi biraz kaybolmuş gibi eskiden Dodo, inter_23, HASSOOO , metallic_white, bomkonger, Rappier, ve sayısız sevdiğim yönetici ve diğer üye arkadaşlar siz biz ne sohbetler ederdik de herkesin bir meşguliyeti var sanırım.
alıntı: CenkReis tarafından yazılan:
arkadaşım benimde üyeliğim eski olmasada eski üye sayılırım (2 yada 3 senedir buradayım) ilk 2006 yılında gelmiştim buraya bugüne kadar enaz 60 üyeliğim oldu ama hiçbir zaman mesaj sayıma bakmadım, sen bide seçkin üye olcaksın piehhh
Burda zaten mesaj sayısına göre seçkin üye almıyorlar arkadaşım. Ben sadece sebebini merak ettiğimden sormuştum bu sayede de öğrenmiş oldum. Gereksiz bir konu açtığım için de özrümü belirttim zaten. Ama sen baya gereksiz üyelik açmışsın biz de diyorduk bu kadar benzer nickli kullanılmayan üyelikler neden var diye çoğu seninmiş baksana :) |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 10/01/2009 : 14:25:26
|
Tahmin ettiğin gibi son iki üç aydır epey meşgulum, yorgunum. Geri kalan zamanlarımda da genelde dinlenmeyi seçiyorum. Foruma da yine bakıyorum hergün en az 15-20 dakika. Tabii ne kadar verimli oluyor bilemiyeceğim. Neyse yakın zamanda rahatlayıp tekrar zaman ayırmaya başlarım umarım. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 10/01/2009 : 16:48:40
|
Ayrıca "Forum Oyunları" da bu uygulamaya dahil |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|