AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Mesaj Sayım Tıkandı :)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

CenkReis
Üye

İleti 6

İletim - 10/01/2009 :  11:18:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşım benimde üyeliğim eski olmasada eski üye sayılırım (2 yada 3 senedir buradayım) ilk 2006 yılında gelmiştim buraya bugüne kadar enaz 60 üyeliğim oldu ama hiçbir zaman mesaj sayıma bakmadım, sen bide seçkin üye olcaksın piehhh

Güzel gözlerin güldü mü?
Benim cesaret edemediğim,
İlan-ı aşkı o yapınca...
Sayfanın En Üstüne Git

HASS000
Seçkin Üye

İleti 306

İletim - 10/01/2009 :  12:36:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyy Bora Poyraz burada, selamlar hocam.
Sayfanın En Üstüne Git

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 10/01/2009 :  12:50:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
HASS000 tarafından yazılan:

Oyy Bora Poyraz burada, selamlar hocam.

Eyvallah hocam buralardayız seni de görmek isteriz face varsa ekleyelim hatta :)

Hatta diğer arkadaşları da görmek isteriz forumun eski aktivitesi biraz kaybolmuş gibi eskiden Dodo, inter_23, HASSOOO , metallic_white, bomkonger, Rappier, ve sayısız sevdiğim yönetici ve diğer üye arkadaşlar siz biz ne sohbetler ederdik de herkesin bir meşguliyeti var sanırım.

alıntı:
CenkReis tarafından yazılan:

arkadaşım benimde üyeliğim eski olmasada eski üye sayılırım (2 yada 3 senedir buradayım) ilk 2006 yılında gelmiştim buraya bugüne kadar enaz 60 üyeliğim oldu ama hiçbir zaman mesaj sayıma bakmadım, sen bide seçkin üye olcaksın piehhh

Burda zaten mesaj sayısına göre seçkin üye almıyorlar arkadaşım. Ben sadece sebebini merak ettiğimden sormuştum bu sayede de öğrenmiş oldum. Gereksiz bir konu açtığım için de özrümü belirttim zaten. Ama sen baya gereksiz üyelik açmışsın biz de diyorduk bu kadar benzer nickli kullanılmayan üyelikler neden var diye çoğu seninmiş baksana :)
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 10/01/2009 :  14:25:26  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tahmin ettiğin gibi son iki üç aydır epey meşgulum, yorgunum. Geri kalan zamanlarımda da genelde dinlenmeyi seçiyorum. Foruma da yine bakıyorum hergün en az 15-20 dakika. Tabii ne kadar verimli oluyor bilemiyeceğim. Neyse yakın zamanda rahatlayıp tekrar zaman ayırmaya başlarım umarım.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 10/01/2009 :  16:48:40  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ayrıca "Forum Oyunları" da bu uygulamaya dahil

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000