AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Neden Oyun Oynuyorsunuz?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 11

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 31/03/2004 :  19:43:39  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben valla eğlenmek ve dünyayı sallamak için oynarım...
Sayfanın En Üstüne Git

Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741

İletim - 31/03/2004 :  22:12:53  Bilgileri Göster  Smeagol'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Klasik bi cevap olan "eğlenmek" ten başka bi cevabı yok bence bunun. Yoksa insanın hayatına boş vakitlerini geçirtecek eğlenceden başka bişey verdiği yok.

some are born to sweet delight;
some are born to endless night
Sayfanın En Üstüne Git

guraktan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 338

İletim - 01/04/2004 :  01:05:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyun oynamak eğlenceli olduğu için, tabi herkesin farklı hobileri vardır, oyun oynamak da benim için hobi oldu. Rmn ye katılıyorum, her oyunda yeni birşeyler bulmak ve bölüm geçmek için farklı taktik geliştirmek bence oyunun yararlı olmasını sağlıyor.
Sayfanın En Üstüne Git

murcey
Seçkin Üye

Turkey
İleti 470

İletim - 01/04/2004 :  19:05:10  Bilgileri Göster  murcey için bir ICQ İletisi Gönder  murcey'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben olaya farklı bir yönden bakacağım. Yaş 32 oldu ama hala oyunların başından kalkamıyorum. Küçüklüğümden beri oyun hastası olarak tanınırım . Babam zamanında atari salonlarından beni döve döve az çıkartmamıştı . Bu arada çocuğa atılan dayağın hiçbir şeye çözüm olmayacağının canlı kanıtıyım . Ben, ingilizce mağduru birisi olarak oyun oynayarak ingilizce öğreniyorum diyebilirim. Daha önce hiç bilmediğim kelimelere şimdi aşina olmaya başladım. Asıl amaç ingilizce öğrenmek mi? Değil tabi, asıl amaç eğlenmek. Ama farkında olmadan bir şeyler kapıyoruz işte. Okuldayken normal zamanlarda kitaba bakmazdım . Ama kopya çekmek için kitabı didik didik ederdim. Bu esnada da kopya hazırlarken yazdığım şeyler aklımda kalırdı ve kopya çekmeme gerek kalmazdı. Bu durum sanırım bu olaya benziyor. En çok hoşuma giden olay ise zamanında bana "sen çocuk musun, bu yaşta oyun oynuyorsun" diyenlerin şimdi çatır çatır oyun oynadıklarını görmek. Şimdi aynı soruyu ben soruyorum. Sen çocuk musun, bu yaşta oyun oynuyorsun?

"Üç Silahşörler ölmez, Vatan bölünmez"

Oyunsuz hayat balkonsuz eve benzer.
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 01/04/2004 :  21:58:08  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ehe valla bizim pederde bana atari almıştı sırf salonlara gitmiyim diye, ama evdeki eriği yemekle, komşunun bahçesinden aşırdığın eriği yemek arasında fark var tabe , atari salonları deyince aklıma birşey geldi, bizim mahallede bie bora vardı yaşça bizden küçüktü ama manyak street fighter oynardı, boyuda ufaktı biraz yaşından ufak gösterirdi, hepimizi sıraya dizerdi tabi bu street figterda , ilk başta mahalledeki atarici buna jeton vermemeye başladı, bir jetonla makinayı sıfırlıyor herif diye, neyse bu arada fenerbahçedeki piramitte yeni açılmıştı, beraber giderdik, bent tilt hastasıydım, onlarla uğraşırken bizim elemanda dev ekranda milleti sıraya dizerdi, paralar bitince başlardık onu seyretmeye, karşısına geçenler bu çocuk nasılsa yenerim hesabına bütün jetonları kaptırıyorlardı, eleman amerikadaki bir turnuvadada ikinci oldu sonradan, resimlerini filan göstermişti, birde bilgisayar hediye etmişler getirememişti, ne günlerdi ama artık salonlarda birer birer kapanıyor, hatta salon kaldımı onu bile bilemiyorum, ama oyun oynamamızın sebeplerinden biride içimizde hala bir çocuk olmasındandır diye düşünüyorum

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 11 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000