|
Yazar |
Konu  |
Godjonshe
Üye

Turkey
İleti 145 |
İletim - 01/02/2009 : 15:29:36
|
Uçamanın verdiği güzel hissi yaşarken aynı zamanda birilerini havaya uçurmanın(zaten havadalar ama olsun...) zevkini yaşamak... Bu iki duygunun karışımı...(konuyu bayağı saptırdık herhalde. ) |
MSN Türkçesi Yaşasın Türkçe!!! |
 |
|
demolisher140
Üye

İleti 5 |
İletim - 02/02/2009 : 20:42:04
|
hmmm...olabilir ama wings over europe oldukça çeşitli görevlere sahip olduğu için sıkmıyor insanı.fakat tam bir simülasyon her şey çok gerçekçi ve sanırım bunun sebebi oyunun japon bir uçak tasarımcısı tarfından yapılması. |
 |
|
Lord_vampir
Üye

Turkey
İleti 238 |
İletim - 26/02/2011 : 10:49:22
|
Konuyu gördüm, ben de girmezsem olmaz dedim :P
PPL denilen sivil havacılık ehliyeti lisansı programındayım. Havacılık konusunda meraklı olan arkadaşlara FSX'i öneririm. Yanlış bilinen bir kanı vardır, FSX'in bir simülatör olduğu. FSX; bir simülatör değil, bir bilgisayar oyunudur. Birçok havacılık firması RLSimulatör yazılımı olarak FlightGear kullanır. Ama FlightGear pilot olmayan herkesi aşar. FlightGear'da bir uçağın aklınıza gelebilecek her türlü ayarıyla (kabin basıncı, hidrolik, karbüratör...) oynanabilir. Zaten FG, tamı tamına bir kokpit ekipmanıyla oynanır ve bu da milyonlarca dolara mal olur... (bkz. Turkish Airlines CPL Eğitim Merkezi)
Ha yok, ben bir tane joystick alacağım, öyle abudik gubudik oynayacağım diyorsanız Microsoft Flight Simulator 2004 fazlasıyla işinizi görür.
Sorulara her zaman açığım, iyi uçuşlar... :) |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 26/02/2011 : 12:29:31
|
Eheh, güzel bir katılım olmuş. :)
Hoşgeldin uzun zamandan sonra. :) |
 |
|