AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 renkler hakkında
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Godjonshe
Üye

Turkey
İleti 145

İletim - 26/01/2009 :  22:59:24  Bilgileri Göster  Godjonshe'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Forum yazısı dediğimiz şey hani site yeni açılınca sol üst köşede foruma giriş için bir buton varya o.

MSN Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!
Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 27/01/2009 :  12:49:00  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Forum yazısı biraz büyütülebilir.Arkadaşlarıma siteyi tavsiye ettiğimde Forum'u göremiyorlar bile Printleyip gösteriyorum artık

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 29/01/2009 :  20:06:34  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Başka bir yerde yazmıştımd iye hatırlıyorum. Sonuna /forum ekletin linkin x)

Temaya gelince.. Gri göz yorarken o canlı pembe renk gözünü yormayacaksa ya sende bir terslik var ya bizde. Sadeliğin zarafetiyle böyle daha güzel olduğu şahsi düşüncem.

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Godjonshe
Üye

Turkey
İleti 145

İletim - 30/01/2009 :  10:53:55  Bilgileri Göster  Godjonshe'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet bence de renklerde bir problem yok. Hem pembe gibi "cırtlak" renkler gri gibi "masum" (:D) renklere göre daha çok göz yorar.

MSN Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!
Sayfanın En Üstüne Git

Tekel
Üyeliği Klitli

İleti 0

İletim - 01/02/2009 :  18:50:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
paladin bana nasıl sende terslik var dersin yaa! çılgın mısın sen? sitemiz bol bol reyting alsın diye diyruz demi?

Not: NİCKYOK imzan çok güzel 2 hafta sonra değiştir bu imzayı ben aliyim ssen çok kullanmışındır oke kanka?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000