Arkadaşlar sanırım hepimiz bu konudan bahsetmeyi unuttuk 7 gün geçmesine rağmen soruyorum; Karneler nasıl? Sanırsam çoğunuz yeni sisteme sinir oldunuz ben de Türkcem 3,Matematik 4 gerisi 5 ve Teşekkür ALDIM!!!Eski konulara baktım(okurken gülüyordum)bir çok arkadaş yeni sistemden şikayet ediyordu geçen sene çıkan sistemden(2007-2008'de çıkan sistem)(ben 5.sınıftım takdir almıştım sınıf birincisiydim benim için hava hoştu arkadaşlar sinirli kelimeler meydana getiriyo ben İngilizce sınavında 90 aldım diye hava atıyorum )Ve sizinde düşüncelerinizi ve notlarınızı merak ediyorum.
Valla İso, 6. sınıf için hiç de kötü bir karne değil gayet güzel.
Benim de hayatımda ilk defa karneme zayıf geldi hem de iki tane, biri Kimya biri Biyoloji, Türk Edebiyatı ile Dil Anlatım 2, Bilgisayar, Din ve İngilizce 4, Beden 5 diğerleri de 3 İkinci dönem bilgisayardan biraz uzak kalıcam artık.
Türkiyenin şu durumuna bakılırsa ayrıca lise hayatının 6. sınıftan rahat bi 6-7 "KAT" daha ağır olduğunu düşünürsek o karne hiçte yeterli değil açıkcası.. Kendini toparla daha bu yaşta salma.
Türkiyenin şu durumuna bakılırsa ayrıca lise hayatının 6. sınıftan rahat bi 6-7 "KAT" daha ağır olduğunu düşünürsek o karne hiçte yeterli değil açıkcası.. Kendini toparla daha bu yaşta salma.
Kötü bi haber daha veriyim o zaman.
Üniversite liseden çok daha zor.Üniversiteye bir girin sonrası kolay lafları palavra.
Ben lisede ÖSS hariç 4 senede çalıştığımdan daha fazla çalıştım bir dönemde üniversitede.