Evet arkadaşlar yanlış duymadınız akşam büyük üstad Cem Yılmaz var mısın yok musun'da ben çok merak ediyorum ne alıcak diye. Sizce ne alır?
TÜRKÇE'Yİ BOZMAYIN!!
İspanyol meyhanesinde bir kadın! çığlık çığlığa şarkı söylüyor! Zayıf incecik elli, incecik elli! kalın dudaklı!
Timur Selçuk
Selam nickim hakkında bilgi: -İspanyol Meyhanesi Timur Selçuk isimli sanatcının şarkısına ve ayrıyetten albümüne verdiği isimdir. -Kelime Belirtisiz İsim Tamlamasına örnektir. -İlk kelime İspanya da yaşayan millete verilen bir isimdir. -İkinci kelime ise Birleşik isimdir. mey + hane olarak. mey şarap demektir... Birsürü şey öğrendin burayı okuyarak tebrikler... Beni okumaya devam edin.
Gerçekten çok gülüyoruz şuan ailecek acaip güzel ya..
TÜRKÇE'Yİ BOZMAYIN!!
İspanyol meyhanesinde bir kadın! çığlık çığlığa şarkı söylüyor! Zayıf incecik elli, incecik elli! kalın dudaklı!
Timur Selçuk
Selam nickim hakkında bilgi: -İspanyol Meyhanesi Timur Selçuk isimli sanatcının şarkısına ve ayrıyetten albümüne verdiği isimdir. -Kelime Belirtisiz İsim Tamlamasına örnektir. -İlk kelime İspanya da yaşayan millete verilen bir isimdir. -İkinci kelime ise Birleşik isimdir. mey + hane olarak. mey şarap demektir... Birsürü şey öğrendin burayı okuyarak tebrikler... Beni okumaya devam edin.
Süperdi dün yaa... Adam kırdı geçirdi milleti valla. Hamdi beyi falan aaradı ya, çok komikti. Ben gurur duyuyorum Cem Yılmaz ile, adını tüm dünyaya "Türk Komedyeni" olarak tanıttı. Artık kime Cem Yılmaz desen gülüyor :D. Ama bir de Nasrettin hocayı anlattı ya İngilizce... "Hoca C'mon!", "mayalying" falan manyaktı ya:D. Çok seviyorum ben bu herifi yaa!!!