|
Yazar |
Konu  |
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 02/03/2009 : 19:35:02
|
alıntı: Oyunbozan tarafından yazılan:
Denemedim ama kesin bir süre sonra bağıran bir hortlak/zombi/canavar/recep ivedik çıkacak...Altıma işeyeceğim...Ben böyle iyiyim,sağol yine de... ;)
lafı ağzımdan aldın |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
İHKCMN
Üye

İleti 2 |
İletim - 02/03/2009 : 21:51:34
|
OHA!! Arkadaşımda kalıyordum (manitamda) annesine(kaynanam) izlettik kadın geberdi, vefat etti. Yarın öğlen Fatih Camii'nde kılınacak olan cenaze namazına bekleriz. Program aşağıda verilmiştir. -Açılış. -Davos Reisi Recep Tayyip Erdoğan günün anlam ve önemi konuşması. -Deniz Baykal vs Tayip Erdoğan(Amerikan Güreşi kazanana seçimlerde +1m oy.) -Cem Yılmaz Tek kişilik gösteri. -Defin işlemi -Devlet Bahçeli vs Ahmet Türk(Yağlı Meydan Güreşi kazanana 1 saatliğine istediği kadar kişiyi ip ile idam etme hakkı) -Tayyibin ağzından Davos anıları(Kısa Özet: "Birtane koydum elemana arkadan 2 tane adam geldi onlarada emaneti sapladım, van minut dedim geldim!") -Cem Arslan+Cem Ceminay+Yavuz Seçkin (karakter ve zeka olarak)tek kişilik gösteri. -Kapanış(Tayyip Kolbastı, Abdullah Gül Ayakçekti(iyyy gerçekten iğrençti) şov)
-----------
TAMAMEN MİZAH AMAÇLI VE SİTEDEKİ DİĞER ÜYELERE EN AZINDAN UFAK BİR TEBESSÜM KAZANDIRMAK AMAÇLI YAZILMIŞTIR. KÖTÜ AMAÇ YOKTUR! |
Yine ben yalnız, yine ben gamsız, bir gece geçde bak zaman zamansız.. İsmail YK |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 04/03/2009 : 06:59:19
|
Bu ne, şaka mı ? |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 04/03/2009 : 13:16:25
|
Cenaze namazının FATİH CAMİİ'nde kılınacak olması bana pek normal gelmedi dostlar. Paladin hocam şu iletiyi halledersen süper olur. :) |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
İHKCMN
Üye

İleti 2 |
İletim - 04/03/2009 : 13:46:55
|
alıntı: PaLaD1N tarafından yazılan:
Bu ne, şaka mı ?
Aynen öyle, altına mizah amaçlı yazdım zaten..
alıntı: kobebryant tarafından yazılan:
Cenaze namazının FATİH CAMİİ'nde kılınacak olması bana pek normal gelmedi dostlar. Paladin hocam şu iletiyi halledersen süper olur. :)
Dostum süperdi ehehe, ben söyledim zaten Fatih Çetesine mensup olduğumu Yönetici arkadaşlardan herangi biri mesajımı silmiş ama üyeliğimi kilitlemediğine göre sorun yok, zaten kötü amaçlı gelmedim ben.. |
Yine ben yalnız, yine ben gamsız, bir gece geçde bak zaman zamansız.. İsmail YK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|