AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Hipnoz Olmam Diyorsan Kendini Dene Bakalım...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 02/03/2009 :  19:35:02  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Oyunbozan tarafından yazılan:

Denemedim ama kesin bir süre sonra bağıran bir hortlak/zombi/canavar/recep ivedik çıkacak...Altıma işeyeceğim...Ben böyle iyiyim,sağol yine de... ;)

lafı ağzımdan aldın

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

İHKCMN
Üye

İleti 2

İletim - 02/03/2009 :  21:51:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
OHA!! Arkadaşımda kalıyordum (manitamda) annesine(kaynanam) izlettik kadın geberdi, vefat etti. Yarın öğlen Fatih Camii'nde kılınacak olan cenaze namazına bekleriz. Program aşağıda verilmiştir.
-Açılış.
-Davos Reisi Recep Tayyip Erdoğan günün anlam ve önemi konuşması.
-Deniz Baykal vs Tayip Erdoğan(Amerikan Güreşi kazanana seçimlerde +1m oy.)
-Cem Yılmaz Tek kişilik gösteri.
-Defin işlemi
-Devlet Bahçeli vs Ahmet Türk(Yağlı Meydan Güreşi kazanana 1 saatliğine istediği kadar kişiyi ip ile idam etme hakkı)
-Tayyibin ağzından Davos anıları(Kısa Özet: "Birtane koydum elemana arkadan 2 tane adam geldi onlarada emaneti sapladım, van minut dedim geldim!")
-Cem Arslan+Cem Ceminay+Yavuz Seçkin (karakter ve zeka olarak)tek kişilik gösteri.
-Kapanış(Tayyip Kolbastı, Abdullah Gül Ayakçekti(iyyy gerçekten iğrençti) şov)

-----------

TAMAMEN MİZAH AMAÇLI VE SİTEDEKİ DİĞER ÜYELERE EN AZINDAN UFAK BİR TEBESSÜM KAZANDIRMAK AMAÇLI YAZILMIŞTIR. KÖTÜ AMAÇ YOKTUR!

Yine ben yalnız, yine ben gamsız, bir gece geçde bak zaman zamansız..
İsmail YK
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 04/03/2009 :  06:59:19  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu ne, şaka mı ?

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 04/03/2009 :  13:16:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Cenaze namazının FATİH CAMİİ'nde kılınacak olması bana pek normal gelmedi dostlar. Paladin hocam şu iletiyi halledersen süper olur. :)

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

İHKCMN
Üye

İleti 2

İletim - 04/03/2009 :  13:46:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
PaLaD1N tarafından yazılan:

Bu ne, şaka mı ?

Aynen öyle, altına mizah amaçlı yazdım zaten..

alıntı:
kobebryant tarafından yazılan:

Cenaze namazının FATİH CAMİİ'nde kılınacak olması bana pek normal gelmedi dostlar. Paladin hocam şu iletiyi halledersen süper olur. :)

Dostum süperdi ehehe, ben söyledim zaten Fatih Çetesine mensup olduğumu Yönetici arkadaşlardan herangi biri mesajımı silmiş ama üyeliğimi kilitlemediğine göre sorun yok, zaten kötü amaçlı gelmedim ben..

Yine ben yalnız, yine ben gamsız, bir gece geçde bak zaman zamansız..
İsmail YK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000