|
Yazar |
Konu  |
Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267 |
İletim - 15/03/2009 : 23:35:33
|
Kelime yazma,zevki kalmaz.. :) 11 oyunumdan 4 şampiyonluğum var..Çok zevkli. |
Yaşamak sorun oldu, Hayallerim kayboldu, Cash Flow doğdu, Bu gece ölümüne hissettim, Kıskanç gözleri mahvettim,ciğerime çektim, Köşeme çekildim koç, Aydınlıklara koşsana evlat, Bize bak yanlış yapanı hep yak!.. |
 |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 16/03/2009 : 08:20:24
|
kelime yazmasam nasıl bilecem? |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267 |
İletim - 16/03/2009 : 17:33:49
|
Yok,sen anlatırken çiziceksin.. Bilerken kelime yazcan.. |
Yaşamak sorun oldu, Hayallerim kayboldu, Cash Flow doğdu, Bu gece ölümüne hissettim, Kıskanç gözleri mahvettim,ciğerime çektim, Köşeme çekildim koç, Aydınlıklara koşsana evlat, Bize bak yanlış yapanı hep yak!.. |
 |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 16/03/2009 : 20:38:36
|
Anlatırken çiziyom zaten diyom ki manyeto diye bir kelimeyi çizmek zorunda kaldım.
Konuyla alakasız;Oyunbozan üyelik tarihin 20/05/2006.Senin için araştırdım  |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267 |
İletim - 16/03/2009 : 21:20:51
|
Sağol.. Ey gidi günler hey.. Kelimeyi sen anlatırken resim çizeceksin ki bu çok zor olabiliyor.. Deri kelimesi çıktı bayağı zorlandım ve 2 kişi bildi..Neresinden bahsettiğinizi anlamaları için ok çizmek her zaman yapılması gereken bir yöntem.. Bir kazanışımı anlatacağım; Muziplik olsun diye her tur tahmin için kullandığım üç kelime vardı. -Bali -Ayyaş -Köprüaltı Son tur rakiple aynı punadayız felsefemden vazgeçmem,hemen gülerek ayyaş yazdım ve direk tuttu.Böylece 10 puanı aldım ve zorlu rakibim hemen arkamdan 9 puan aldı. Eğer yazmasaydım,adam 10 puanı o alacak,ben her halikarda yenilecektim.Çok ilginç geldi bana. :D |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|