Ne kınması sen saten reklam yapmışsın sil şunu hemen!!!
İyide faress orası olmadan linki nasıl vereceğim? senin bir önerin varsa başka...
Edit;Son yorumlara bakın ya... Max Payne adlı üye; Hiçbir alıntı konunun altına "Alıntı" yazmıyoruz bu konunun da bir özelliği yok. Böyle bir şey var mı ya?
Oohoo bu ne ki :) Benim kaç yazım var böyle yerlerde. :D
Bu şaşkınlar yazıları hiç okumadan kopyala yapıştır yaptıkları için, yazılarıma "oyunsitesi.com olarak" gibi tuzaklar eklemeye başlamıştım. Google'dan bir aratınca öyle neler çıkıyor hehe.
Zuha süper taktik ya. Biz de oyunsitesi.com ekibi olarak :D
Yaşamak sorun oldu, Hayallerim kayboldu, Cash Flow doğdu, Bu gece ölümüne hissettim, Kıskanç gözleri mahvettim,ciğerime çektim, Köşeme çekildim koç, Aydınlıklara koşsana evlat, Bize bak yanlış yapanı hep yak!..
Oohoo bu ne ki :) Benim kaç yazım var böyle yerlerde. :D
Bu şaşkınlar yazıları hiç okumadan kopyala yapıştır yaptıkları için, yazılarıma "oyunsitesi.com olarak" gibi tuzaklar eklemeye başlamıştım. Google'dan bir aratınca öyle neler çıkıyor hehe.
Merak ettim google'a yazımın ilk cümlesini yazıp arattım. Benim gönderdiğim GTA4 hilelerini bile onlarca site (ç)almış. Sağolsunlar altına alıntı yazanlar var fakat bir de yazar kısmına kendi adını yazanlar da olmuş çoğu sitede...