|
Yazar |
Konu |
iso_demiro
Üye
Turkey
İleti 912 |
İletim - 27/04/2009 : 19:57:36
|
Arkadaşlar bildiğiniz gibi şu an bir kitap yazıyorum.Ama şu ayrıntı üzerinde takıldım.Eğer kitapta sitenin adını versem bir şey olur mu?Sitenin telif hakkını satın almadım
Örnek;İsmail sinirle odasına çıkıp strest atmak için bilgisayardan oyunsitesi.com'a girdi.Dünya sıralamasında yükselsin diye reklamlara tıkladıktan sonra foruma girdi ve vakit geçirdi. |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
|
sdal188
Üye
Turkey
İleti 292 |
İletim - 27/04/2009 : 22:49:46
|
Olur olur yaz sen sitenin reklamını yapmış olursun :P |
KARTAL GOL GOL GOL!
|
|
|
n/a
deleted
İleti 149 |
İletim - 27/04/2009 : 23:47:05
|
alıntı: iso_demiro tarafından yazılan:
Arkadaşlar bildiğiniz gibi şu an bir kitap yazıyorum.Ama şu ayrıntı üzerinde takıldım.Eğer kitapta sitenin adını versem bir şey olur mu?Sitenin telif hakkını satın almadım
Örnek;İsmail sinirle odasına çıkıp strest atmak için bilgisayardan oyunsitesi.com'a girdi.Dünya sıralamasında yükselsin diye reklamlara tıkladıktan sonra foruma girdi ve vakit geçirdi.
İyimisin?Ateşinmi var?Hiç kitaplarda bir sitenin ismi geçtiğini duymadım,okumadım,görmedim xD |
Counter-Strike 1.6 OnLine Oynamak...
Sabitlenmelerini İstiyorum... :)
Counter-Strike Fps ayarLaRı
Msn Türkçesi Yaşasın Türkçe!!! Kayıt Tarihi = 27/04/2007
|
|
|
sdal188
Üye
Turkey
İleti 292 |
İletim - 28/04/2009 : 11:20:54
|
Tamam duymuş, okumuş, görmüş olursun ne güzel işte. :-D |
KARTAL GOL GOL GOL!
|
|
|
NİCKYOK
Seçkin Üye
Turkey
İleti 640 |
İletim - 28/04/2009 : 14:25:56
|
alıntı: iso_demiro tarafından yazılan:
Örnek;İsmail sinirle odasına çıkıp strest atmak için bilgisayardan oyunsitesi.com'a girdi.Dünya sıralamasında yükselsin diye reklamlara tıkladıktan sonra foruma girdi ve vakit geçirdi.
Sonra da banlandı |
These are the films that user OnurDemirci has seen. 112/250
http://www.250films.net/list/OnurDemirci/ |
|
|
Oyunbozan
Üye
Panama
İleti 267 |
İletim - 28/04/2009 : 16:54:36
|
Genelde herkes 12 yaşlarında kitap yazar,yazmak ister.Bu kitap çıkacak der ama sona gelse bile o kitaptan ses seda çıkmaz.Kişi işten soğur ve emekleri boşa gider. Bizim bi arkadaş var kitap 110 sayfa,bitirdi kitabı hatta birlikte yazdık.Şimdi çöpte. >:( İnşallah sende onlardan olmassın. :D Bu arada reklam yapsan bir şey olmaz,yap yap. Ama basit reklamlar değil örnek verdiğin gibi. Yaratıcı ol.. =) |
Yaşamak sorun oldu, Hayallerim kayboldu, Cash Flow doğdu, Bu gece ölümüne hissettim, Kıskanç gözleri mahvettim,ciğerime çektim, Köşeme çekildim koç, Aydınlıklara koşsana evlat, Bize bak yanlış yapanı hep yak!.. |
|
|
Konu |
|
|
|
|