AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Oyunsitesi Forum üye bilgileri(kendim yaptım)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 01/05/2009 :  20:02:10  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bkkazaz;Sitenin kurucusu.Web master.Hiç uğramaz ama sevilir
iso_demiro;Siteye ilk geldiği zamanlar Gunz Online bölümünde terör estiren,sonradan kendini düzelten daha 13 yaşını geçememiş bir üyedir
faress;Üye olmadan öncede foruma uğramış olan ve siteye girdiğinde hiç aksilik yaşatmamış bir üyedir.Sitede sevilen üyelerden biridir.Şimdiki adı Enıl-Faress'dir.
Oyunbozan;Eski adı Berk 1905'tir.Sitede sevilen üyelerden biridir.
Crayz_Ivan;Yardımcı editör.Yönetici olunca üye adını Akoc yapmış,sonra gereksiz bulup eski adına dönen ve şu an bloğu bulunan sevilen bir yöneticidir.
Krondor;1.Üyeliği kilitlenmiş bir üye.2.Editör.Takma adı Krocan.Alper ve Soner Ergül adlı 2 ikiz tarafından kullanılıyor.Eski adı asergül'dür.Aykrateri bir ara bunu farketmeyip forumda gerilime yol açmıştır.Sevilen bir yöneticidir
Mérula Abla;En sevilen yöneticilerden biri.Artık foruma girmemektedir.
aykrateri;Forumun kabusu.Yaratıcı bir çok isim bulmuştur.(ör:aykrateri,güneşışığı,gecelerin hilal esintisi,Marslı çocuk,iptal001 vs.)Forumda adı konuşulan en çok üyedir.Bir ara askere gitmiştir(askercocuk adlı üyeliğiyle bir selam vermiştir)
Dodo;Aykrateri sayesinde başı derde girmiştir.Bir ara iso_demiro'ya avatar şakası yapmışsa da iso ciddiye alınmış ve kırılmıştır.Sonra araları düzelmiştir.Forumda sevilen yöneticilerden.
Kabil;Miki_Miki ile başı derde girmiş.Fazla uğramayan ama sevilen yöneticilerden biri.
Miki_Miki;Takma adı Tatlı bela.Bir ara kabile küsmüş,PaLaD1N'i de küsmekle tehdit etmiştir.(kulakları çınlasın)
kobebryant;Forumda aktif olan seçkin üyelerden.Çok sevilen bir üyedir.
Fatih_52;Şu anda Gaziantep'te vatani görevini yapmaktadır.Sevilen bir üyedir.
inter_23;DevOs'un kurucusu Forumda aktif olan ve sevilen bir üyedir.
Crayzzz;Çok aktif olan DevOs üyesi.Adı gibi çılgındır.Çok sevilir.
Godjonshe;Yeni üyelerden biridir.SBS'ye girecektir ve iso_demiro'yu çok sever o da onu çok sever.Yani sevilen bir üye
Higvoltage;Takma adı Süper ressam.Aykraterini hiç mi hiç sevmez.Sevilen bir seçkin üye
3 silahşörler(lazadam,bombula ve murcey);murcey yönetici,diğerleri seçkin üyedir.Eski ve sevilen üyelerdir.
Hasooo;Forumdaki en çılgın,en iyi,en sevilen üyelerden biri.Çok canlıdır ve sinirli anına denk gelmemek hayatınızı kurtalabilir
ismailpotter;iso_demiro tarafından alınan üyeliklerden biri aykrateri ne kadar korku oyunlarını seviyorsa bu arkadaşta Harry Potter'ı seviyor
Geforce;Eski üyelerden biri.Sevilen ve sempatik bir seçkin üyedir.
batuhanus;Gunz online oynamış aktif bir seçkin üyedir.Sevilir sayılır.
PaLaD1N;Yazar.Çok sevilir.Gunz Online konusunun kurucusudur.
Lenin;Arada bira yazar,mutludur halinden :D.DevOs ve yöeticilikte çifte ajanlık yapmaktadır(tarafı bilinmemektedir)sempatik ve sevilen bir yöneticidir.
Nickyok;Sempatik ve sevilen bir üye.Hele iso_demiro çok sefer.
Shilmyro;Eski adı ile by ozoney.Forumdaki nadir sempatik üyelerden.Çok sevilen bir seçkin üyedir.
kcarakilic;Geçen sene uğrardı,gitti o da bir yerlere.Sayesinde oyunsitesinin kaçıncı olduğunu öğrendik.Forum kurallarına uyan,sevilen bir üyeydi.
Uruk-Hai;Ben geldiğimde kalan tek yetkiliydi,sonra yönetici oldu.Disiplinli ve sevilen biriydi.
Rom3o;Takma adı Romeo'dur.Sitede sevilen bir seçkin üyedir.
Generall;Eski üyelerden artık uğramıyor.En son avatarında scooby-doo vardı
Artist;Gta hayranı,kurukafa avatarlı sempatik üyemiz
İspanyolmeyhanesi;İnsanın kendini düzeltebileceğinin en güzel örneği.
sdal188;Beşiktaşlıdır.Siteye sık sık uğrar ama spor bölümünde görülür.
torres17:Siteye nadir uğrayan galatasaraylı üyemiz.Aslanım benim
sonats:Sadece GTA bölümünde nadir olarak görünür ama sevilir.
enes_ekinci:Yeni üye.

Bu kadar.
Not;Arkadaşlar adınızı yazamadıysam lütfen söyleyin yazayım :D.Tamamen tarafımdan yazılmıştır.Kırıcı şeyler varsa espridir Yalakalıkla alakası yoktur.

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 01/05/2009 :  21:29:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
"PaLaD1N;Yazar.Çok sevilir.Gunz Online konusunun kurucusudur."
Bu biraz şaibeli geldi bana
iso_demiro itiraf et ne kadar verdi sana? Hadi hadi çekinme söyle

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 01/05/2009 :  21:33:04  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Nerden uyduruyorsunuz yok öyle şey.
aa Romeo abi seni yazmamışım hemen yazıyorum

Sayfanın En Üstüne Git

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 01/05/2009 :  21:41:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yalnız bazı yorumlar harbi süper olmuş^^

Bu arada aman yeter şu aykrateri mevzusu, cinlerin bile ismini çok söyleyince musallat olur derler

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 01/05/2009 :  21:46:20  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
iyi de tanıtım yapıyorum bari aykateri diyelim.
aa bi Generall abi vardı aykraterini hep aykateri sanan

Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 01/05/2009 :  22:16:31  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Dodo: 6. bölüm canavarı. Zayıf noktası böbrekleridir, oraya çalışınız. Sağ yumruğuna dikkat.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş: