|
Yazar |
Konu  |
|
forest_
Üye

Turkey
İleti 4 |
İletim - 02/05/2009 : 16:32:46
|
Merhaba adım hakan ps3 u olmayıp evinde pc ve interneti olan tekken tutkunları için hazırladım umraım yardımcı olurum size.Online oldugu için bayagı zevkli oluyor butun avrupa ile eş zamanlı oynanabilirlik sunuyor oyunumuz. Bu linkten indirin== Silindi.
Buda ayarları için size yardımcı olacaktır = http://www.honmaru.pl/artykuly.php?id=tk3online
Oyunun sesini asla acmıyoruz online oldugu için kasmalar yapabiliryor.
Ekran boyutunu değiştirmiyoruz pencere seklinde olacaktır
Zaten ayarlı gelelecek oyun elinize kesinlikle klavye ve keboard ayarları dısında bir şey yapmanız onerilmez
Oyunu kurup girdiginiz zaman kaillera cıkacaktır karsınıza kendinize bir nick belirleyip oradan server aratacaksınız.arama bittiginde listenin en ust kısmında kalan serverler oynamanız için elverişli serverlerdir.
Oyunda ping çok onemlidir ''ping''(ms) kadar az ise o kadar hızlı ve kesintisiz oynarsınız.
Oyun anında sol ust kosede turuncu kutucuk cıkarsa sahet oyun da ''lag'' var demektir.hemen oyundan cıkılıp tekrar girilir.
Ayrıca tek basınıza evde oynamak isterseniz tam ekran yapıp seside acabilirsiniz.
Online olursanız nickim prof-hkn-tr hatırlamayı unutmayın :))
Herseye ragmen yine sorun yasarsanız kendi ayarlarımı veriyorum video ayarlarımı.
 TABİ SİZİN EKRAN KARTI MARKASI FARKLI OLDUGU İÇİN SOL USTTEKİ ekran kartı kendi kartınızın markası olacak yada birincil ekran surumu secenegide oluyor. |
tekken 3 online |
|
Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267 |
İletim - 02/05/2009 : 19:56:21
|
Sağolasın. |
Yaşamak sorun oldu, Hayallerim kayboldu, Cash Flow doğdu, Bu gece ölümüne hissettim, Kıskanç gözleri mahvettim,ciğerime çektim, Köşeme çekildim koç, Aydınlıklara koşsana evlat, Bize bak yanlış yapanı hep yak!.. |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 02/05/2009 : 22:33:40
|
Oyunun freeware olduğunu zannetmiyorum. Eğer değilse korsan paylaşıma gireceğinden download linkini siliyorum. |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
forest_
Üye

Turkey
İleti 4 |
|
|
Konu  |
|
|
|