|
Yazar |
Konu |
iso_demiro
Üye
Turkey
İleti 912 |
|
RoM3o
Seçkin Üye
Turkey
İleti 1373 |
|
Oyunbozan
Üye
Panama
İleti 267 |
İletim - 11/05/2009 : 19:26:25
|
Vay İso çok küçükmüşsün. :D RoM3o,yakıyorsun valla.. :D Bende koyacağım yakında..
|
Yaşamak sorun oldu, Hayallerim kayboldu, Cash Flow doğdu, Bu gece ölümüne hissettim, Kıskanç gözleri mahvettim,ciğerime çektim, Köşeme çekildim koç, Aydınlıklara koşsana evlat, Bize bak yanlış yapanı hep yak!.. |
|
|
Oyunbozan
Üye
Panama
İleti 267 |
İletim - 11/05/2009 : 19:34:36
|
Vay İso çok küçükmüşsün. :D RoM3o,yakıyorsun valla.. :D Bende koyacağım yakında..
|
Yaşamak sorun oldu, Hayallerim kayboldu, Cash Flow doğdu, Bu gece ölümüne hissettim, Kıskanç gözleri mahvettim,ciğerime çektim, Köşeme çekildim koç, Aydınlıklara koşsana evlat, Bize bak yanlış yapanı hep yak!.. |
|
|
iso_demiro
Üye
Turkey
İleti 912 |
|
enes ekinci
Üye
Turkey
İleti 92 |
İletim - 27/05/2009 : 15:43:14
|
hayatta insanların çoğu görünüşleriyle yargılanır.buna ön yargı denir.geçen günlerde buna tanık oldum.americada pek güzel olmayan bir hanım sesiyle insanları şaşkınlıga urattı.buna mucize insanların yarattıgı mucize denir.13 yaşındayım resmim yakında koyarım |
Dünya
Bildiğiniz gibi insanoğlu dünyasını yaşama kaynağını bu harika gezegeni yok ediyor.Bunu önlemeliyiz.Bir gün evet diyip sonra bırakmamalıyız.Ben formun bu konuya destek olmasını istiyorum.Benim yanımda kalın.Bir çok onlıne alanda dünyamızı korumak için her zaman ayakta duralım. Çünkü burası bizim yuvamız
|
|
|
Konu |
|
|
|
|