AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Total War
 The Lord of the Rings Total War Yardım Lütfen
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

carsi4
Üye

Turkey
İleti 11

İletim - 05/06/2009 :  00:30:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hmm gercekten saol bu soledıklerınle ekonomısı en dusuk elf klanında çok ii ordular yaptım gercekten sagol...Bir sey daha sorucam bole cok uzaktakı grubu baska gruba koyma taktıgı warmı warsa lutfen solermısın o taktge cook ama cok ıhtıyacık war şimdiden saol....

CaRsı BeSiKTaS
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 06/06/2009 :  23:01:38  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Savaş esnasındaki gruplardan bahsediyorsan savaş içinde birliklere müdahale edemezsin.

Haritada 2 ordu arasında istediğin alışverişi yapabilirsin.

Bir de, bazı cümlelerini anlamakta zorlanıyorum :) Biraz daha düzgün yazabilir misin?

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

carsi4
Üye

Turkey
İleti 11

İletim - 07/06/2009 :  12:26:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
tmm daha güzel yazarım :):) peki haritadaki 2 ordu alıswerişini nasıl yapıcam , savaşa girmemiş ama sayısı cok az olan orduyu uzakta olan baska bır orduyla nasıl birleştireceğim cok uzakta oldugu için çok tur istio 2 orduyu birleştirene kadar diğer ordularım savaşta ölüyorlar. :))

CaRsı BeSiKTaS
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 07/06/2009 :  12:36:56  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Onun başka bir yolu yok. Ordunun 1 turnde gideceği miktar belli, mecbur turnlerce bekleyeceksin

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

carsi4
Üye

Turkey
İleti 11

İletim - 07/06/2009 :  16:12:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hmm tmm gercekten sagol kardeş butun soledıklerın için peki oyunda fotograf cekebilme duğmesi varmı????

CaRsı BeSiKTaS
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000