|
Yazar |
Konu  |
MountBladeTurkiye
Yeni Üye
İleti 1 |
İletim - 11/06/2009 : 21:20:07
|
Mount & Blade - At ve Kılıç Mount & Blade TaleWorlds yapımı bir Türk oyunudur. Oyun henüz Türkiye' de çıkmadı fakat en kısa zamanda Türki Piyasası' na ayak basacağı içten bile değildir. Mount & Blade bir çok beta aşamasından geçti. Benim bildiğim kadarı ile ilk beta 0.202 idi. Bu betada detayların fazla kullanılmaması beta oduğunun açık bir göstergesidir sanırım. Oyunun en son sürümü olan 1.011 ile birçok detay düzeltilmiş hatta bir çok yenilik eklenmiştir. Mount & Blade' in oyuncu kitleleri tarafından sevilmesini gören TaleWorlds ekibi beta aşamasındaki Mount & Blade' in artık piyasaya çıkma vaktinin zamanın geldiğini gösterdiler yalnız bundan önce bir oyun daha aşamaya girecekti. Bu oyunun adı Mount & Blade' in son betasının yani 1.011' in bir üst modeli olup, Mount & Blade' in daha da çok sevilmesini sağlayacak bir aşamadadır. Bu yeni sürümün adı ise Warband Eklenti paketidir. Warband hakkında bir bilgi veremeyceğim çünkü henüz tam olarak neler içerdiği net olarak belirtilmedi. Yalnız, Bay Cem Çimenbiçer' in Strategy Informer Röportajı' nda Mount & Blade Warband eklenti paketi ile ilgili geniş bilgiye ulaşabilirsiniz. İngilizce olarak yapılan bu röportajın Türkçesi' ni www.MountBladeTurkiye.com (Tıklayınız) adresinde bulabilirsiniz. Son birşey daha söylemek istiyorum, Mount & Blade üzerine birçok web sitesi, forum ve hatta bloglar kuruldu. Bu gibi intrnet erişim ortamlarında Mount & Blade hakkında geniş bilgilere ulaşabilirsiniz. Şimdi size henüz çok genç olan ve büyük başarılara imza atmış olan Mount and Blade Türkiye sitesinden bahsedeceğim. Bu site Mount & Blade Hakkında Türkçe Destek alabileceğiniz kullanışlı bir forumdur. Ayrıca, MountBladeTurkiye illegal paylaşımlara karşıdır. Evet Mount and Blade Türkiye web sitesi,
13 Mayıs tarihinden bu yana Mount&Blade adına kendi adreslerimizde birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Mount&Blade'in resmi forumun aksine daha geniş çaplı, eğlenceli ve rahatça at sürülebileceği büyük bir adrese ihtiyacı vardı. Tabiki bu sadece bir eğlence forumu değil, bir RPG forumu olmalıydı ki öylede oldu.
Aldığımız ilgi gerçekten çok güzel. Bu kadar kısa süre içerisinde bu kadar hit (mesaj, üye bakımından) almak bizi çok sevindirdi. Ayrıca Google sıralamalarında bu kadar kısa süre içerisinde çoğu Meta Tag aramasında en üstlerdeyiz yada ilk sayfaydız. İlk zamanlar bunlar yoktu bile.
Şimdi küçük reklam faslımızı bitirdiğimize göre biraz forum içeriği hakkında bilgi vereyim.
www.MountBladeTurkiye.com adreslerinde:
* Sürekli güncellenen bir AnaSayfa ve bu AnaSayfa'da Mod, Yarışma ve Mount and Blade haberleri.
* Forum'da özenle ve en kaliteli M&B oyuncularının hazırlamış oldukları: NPC, Kale, Ülke, Ordu, Zırh ve Birim Rehberleri.
* Yine Mount&Blade Türkiye tarafından hazırlanımış dökümanlar.
* M&B Hakkında Tartışmalar, Geliştirmeler, Türkçe Dil Paketi ve diğer eklentiler.
* Üstadları tarafından büyük bir titizlikle hazırlanan ve kullanıcı yorumları, istekleri göz önünde bulundurulan MODLAR.
* Mod yapımı hakkında dersler ve mod yaparken kullanılan programlar.
* Oyun zevkini arttıracak ek programlar.
* M&B Hakkında Makaleler. (Henüz fazla yok)
* Krallık Sistemi.
* Şuanda süre gelen Krallıklar Arası Turnuvalar.
* Diğer oyunlar hakkında tartışmalar ve sohbet ortamı.
* Ve gelişerek çoğaltığımız diğerleri...
www.MountBladeTurkiye.com
www.MountBladeTurkiye.com/Forum
Adreslerinde buluşmak dileğiyle.
NOT: MountBladeTurkiye yasadışı (illegal) paylaşımlara karşıdır.
Mount & Blade - At ve Kılıç |
|
boğa cevap
Üye

Turkey
İleti 87 |
İletim - 28/07/2009 : 23:51:29
|
tavsiye ederim ama vaegir ve gerisini aldım sonrada kalan isyanı durdur dum veçapulcu mapulcu kalmadı haritada düşman kalmadı :D |
memeber since allah'ın bir günü.allah'ın bir ayı.allahın bir yılı.
hiçbirini bilmiyorum
bak okuma..okumasana.bak halaokuyorya.niye okuyosun.çeklan ogözlerini yazımdan anlatıcam tamamam ya ahmetdiye bir çoçuk varmış ölmüş gitmiş
|
 |
|
xxxlejyonerxxx
Üye

İleti 4 |
İletim - 31/07/2009 : 13:25:48
|
"Retire From Adventuring" ;) |
 |
|
Shadow_Master95