|
Yazar |
Konu  |
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 13/06/2009 : 05:02:09
|
Bir sonraki adımda da 118'den kaydımızı sildirmeyi düşünüyoruz. Can sıkıcı durumlara yol açabiliyor şekilde de görüldüğü gibi :)
Eh, zamanı gelmişti artık; ama ölmüş forum görmeyeli. O bakımdan pek de bir değişiklik yok :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373 |
İletim - 13/06/2009 : 07:48:46
|
Hadi hayırlısı ^^
Not: Demiştim size, bindiricektik bi 10 kişiyi camları filmle kaplı bir transportera, çekicektik arabayı veletlerin önüne, kapıyı açtığımızı bile görseler altlarına kaçırıp bir daha PC bile açmazlardı.  |
Member Since ~ 2004
God is busy, May i help u? :)
|
 |
|
Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267 |
İletim - 13/06/2009 : 10:27:29
|
Bu kadarını beklemiyorlardı herhalde.Hehehe..Hakettiler. |
Yaşamak sorun oldu, Hayallerim kayboldu, Cash Flow doğdu, Bu gece ölümüne hissettim, Kıskanç gözleri mahvettim,ciğerime çektim, Köşeme çekildim koç, Aydınlıklara koşsana evlat, Bize bak yanlış yapanı hep yak!.. |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 13/06/2009 : 15:50:34
|
Hukuktan hiç anlamıyorsunuz, 12 yaşında çocuğa dava mı açılır diyorlar bir de. Hukuk okumuş demek ki arkadaşlar :)
Ekleme: 5237 sayılı TCK'nun 123. maddesi:
KİŞİLERİN HUZUR VE SÜKUNUNU BOZMA
Madde 123 - (1) Sırf huzur ve sükûnunu bozmak maksadıyla bir kimseye ısrarla; telefon edilmesi, gürültü yapılması ya da aynı maksatla hukuka aykırı başka bir davranışta bulunulması hâlinde, mağdurun şikâyeti üzerine faile üç aydan bir yıla kadar hapis cezası verilir. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|