AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Fotoğraf - Resim - Video
 Dünyanın En Yüksek Çözünürlüklü Fotoğrafı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1692

İletim - 24/06/2009 :  03:13:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
http://gigapan.org/viewGigapanFullscreen.php?auth=033ef14483ee899496648c2b4b06233c

Tamı tamına 1474 Megapiksel...

Fotoğraf, ABD Baskani Barack Obamanin yemin torenini gosteren fotograf tam olarak 1474 Megapiksel cozunurluge sahip. 2 GB datayi iceren ve 220 karenin bir araya getirilmesi ile olusan devasa panoramik fotografta Barack Obamanin yemin torenini yaptigi alan ve izleyiciler gorunuyor.
Canon G10 fotograf makinesi ve Gigapan robot kamera sehpasi kullanilarak David Bergman tarafindan cekilen fotograf, bugune kadarki benzerleri arasinda en yuksek cozunurluklu olmaya aday bir kare. Foto ozel bir teknikle cekilmis ve istenilen bolgesine zoom girilebiliyor. Zoom girildikce de detaylar daha belirgin hale geliyor.

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 17/07/2009 :  22:03:56  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Gerçekten çok ilginç biraz geç gördüm ama paylaşım için sağol :)

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 21/07/2009 :  00:26:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Teşekkürler hocam, güzel paylaşım.:)) Gerçekten çok ilginç, ne kadar zoom çekersen çek görüntü hiç bulanmıyor. En uzaktaki insanların bile yüzleri gayet net.
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000