|
| Yazar |
Konu  |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 11/04/2004 : 19:44:48
|
Bu oyun geçenlerde tesadüfen elime geçti, yükleyip bir bakayım dedim. Açıkçası bu kadar kaliteli ve bir o kadarda eğlenci bir oyun beklemiyordum. Oynamayanlara şiddetle tavsiye olunur  |
|
|
er_ac
Üye

İleti 264 |
İletim - 11/04/2004 : 19:51:50
|
| hocam bende aldım o oyunu çokta beğendim zaten neighbours from hell 1 ide severek oynamıştım. adamlar 2 yi çıkarmış ama gene çok kısa 1 günde bitti oyun ama hakkını vermişler oyunun yani. |
 |
|
|
O.T
Üye

Turkey
İleti 53 |
İletim - 11/04/2004 : 20:28:50
|
| Rappier nasıl bir oyun , ben sadece screenshotları gördüm ve mario'nun 2004 versiyonu gibi birşey gözüküyor ama tabi oynamadığım için bilmiyorum.Ama basit bir oyun gibi gözükmesinin tersine bütün dergiler o oyundan bahsediyor? |
 |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 12/04/2004 : 00:53:10
|
| önincelemelerde oyun hakkında bir yazı yazdım, açıkcası ilkinden daha eğlenceli olmuş, ama er ac ın dediği gibi çok kısa insan doyamadan bitiveriyor, onun için hergün en fazla 2 bölüm oynuyorum, hatta bazen 1-2 gün açmıyorum, bir tv sovu için komşuna çeşitli tuzaklar kuruyorsun, ilk oyundan farklı olarak, ek karakterlerde var, kesinlikle oyna pişman olmazsın... |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
|
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 13/04/2004 : 00:21:24
|
Oyun arcade/adventure tarzı. Olay manyak komik, amacın komşunun tatilini zehir etmek. Bunun için ekranda bulduğun pek çok malzemeyi mantık kuralları içerisinde başka aletlerle birleştirip komşunun mutsuz ve hepsinden önemlisi sinirli olmasını sağlıyorsun.
Oyun kısa bu kesin ama tüm bölümlerde düdüğü öttürmek çok büyük bir mesele... valla kendi adıma tüm oyunseverlere bu oyunu tavsiye ederim )) yakında yeni bir versiyonu daha çıkacakmış kaçırmamak lazım... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|