ben inanıyorum ama siriusufo.com abartmıs sanki geldiler indiler bi rakı balık icip gittiler :D boylarını goz boyutunu felan acayip sallamıslar
Rakı balık falan dedin ama dalga geçmeyelim.Daha olup olmadığı belli değil.Tabi bu Dünya Görüşü.Tabi Din Görüşünde varlar diyor bencede var.Arkadaşlar annem beni 12 yaşında yani 6.Sınıftan beri bir Kur'an Kursuna yolluyor.Ve halada gidiyorum.Yazın Dini ders işlerken Hocamız tabi artık yok Teşvikyeye gitti.Hakkını Helal etti mi bilmiyorum?Şimdi konumuza gelelim.Bizim Kursta bir arkadaş vardı ve halada var.Ona Uzaylı diyorlar.O gün yazın Dini Ders işlerken dedik;Hocam uzaylılar var mı diye?Hoca gülerek dedili onu Seyfullaha sorun dedi.Yani Uzaylı dediğimiz arkadaş.O günde Cuma idi.2 günlük izine çıkacaktık.Sonra Hocada şaşırdı dedi siz bunları nerden biliyorsunuz.Kesin içinden Allah Allah demiştir.Bunlar uzaylıları nerden biliyorlar.Sonra biz dedik Hocam Halim ve İbrahim dedi.Halimle İbrahim'de 7.Sınıfa gidiyorlardı o zaman.Şimdi ise 8.Sınıfa gidiyorlar.Dediler Peygamber Efendimiz Mirac Günü Alemleri gezerken bu uzaylıları görmüş.Bizim gibi insana benziyorlar ama bizden daha zekiler ama daha şerefli değiller.Çünkü İnsanlar yaratılanların arasında en zekisi ve en şereflisidir.Tabi insanlar o zaman yani Televizyonu buldukları zaman o uzaylılarda ışınlanmayı bulmuşlar.Teknolojileri bizden daha iler.Tabi onlarda bizim gibi Müslüman.Mesela cami 10 km uzaklıkta.Bunlar namaz kılmaya ve ibadet etmeye gidecekler.Mescid 10 km uzaklıkta ama uzaylılar yürüyerek gidiyolarmış çünkü daha Sevapmış.Bu uzaylılara artık marslı diyelim.Sonra dediler Rabıtanız olsun size hjepsini anlatırız dedililer.Şimdi Hocamıza gelelim.Haca dediki evet onlar var marsta yani merihte yaşıyorlar.Artık sır saklamaya gerek yok zaten hoca anlamış bizim bunları bildiğimizi.Tabi bu anlattıklarımı anne babanıza kanıtlamadan anlatmayın.Sonra derler bu çocuğun psikolojisi bozulmuş derler.Garip yanıda sonsuz evernde sade insanoğlku yaşayacaksa ne zevki var yaşamanın.Bizden ileri uzaylılarda var geride.Tabi teknoloji bakımından.Ama arkadaşlar marslılar marsta saklanıyorlar.Çünkü bizim insanların dahba bilme vakti gelmemiş.Kıyametin kopması için kalan son zamanlarda bütün insanlar onun var olduğunu bileceklerdir.
korkmaya başladım ama ben uzaylılara inanyırom çünkü dünya evrende o kadar küçük ki aslında!!sadece bizim gezegenimizde yaşam var demek kibirlilik olur bence