Allah seni karşıma çıkardı lütfeeeen şuna bi cavap yaz Beyond Good&Evil'da görüntün sinema gibi bölünmüş mü yani monitörün üstünde ve altında iki cm'lik bir siyahlık varmı yokmu?
Beyond Good&Evil'da görüntüm gayet iyi. Ancak grafik kartın her neyse üçüncü cd'nin içinde mutlaka update paketini bulacaksın. (SUPPORT Klasöründe) buradan kendi grafik kartın için gerekli olan update dosyasını seç ve yükle. Hala sorunu gideremediysen bu seferde uyunun settings dosyasını çalıştır ve buradaki grafik ayarlarını tekrar kontrol et. Tekrar sorun yaşarsan ben burdayım...
Beyond good evil^da takıldım ben 3. yarışta girdiğim gizli karargahı bitirdim ordan çıkınca kendi evime bi saldırı düzenleniyo oraya gidiyorum ve dahada bişey yapamıyorum haritada dikkat yazısıda orda bi şifre isteyen bilgisayardan başka bişey yok bundan sonra ne yapmalıyım. Ayrıca Hovercraft'ıma 30 inciye satılan şeyi nasıl alabilirim diğerlerini aldım tek o kaldı incimde var??
Ligthhouse ya ni eve geri dön. Geri döndüğünde zaten bir demo girecek. Sonra Üst katta şifre isteyen bilgisayarı göreceksin zaten. Şifreler çantandaki Pey'j in botlarında yazıyor. İkinci şifreyi ise alt katta ki garage da bulduğun panonun arkasına gireceksin. Beluga ya bulunca o 30 incilik motoru da alabilirsin. Yani o şey howercraft için değil Beluga gemisi için...