AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Strateji Oyunları Genel
 Sim City 3000
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 13/04/2004 :  15:22:26  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
selam arkadaşlar. simcity3000 oyununda liman nasıl kuruluyor bilen varmı acaba.herşeyi denendim fakat olmadı. bütün ulaşım imkanlarını dahi sağladım(demiryolu,karayolu,metro,havaalanı) elektrik ve su desen cabası. arazi desen de öyle(düz arazi) fakat bir türlü kurulmuyor. üstelik çok da bekledim yıl olarak da 1968 deyim. bilenlerin önerilerini bekliyorum

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 13/04/2004 :  21:10:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kıyıdan en az 5 birim kadar içeri girmelisin alan belirlerken. Boyu da sanırım en az 5 olmalı. Yani 5*5 en küçük büyüklük olmalı. Ayrıca yine su içinde 5 birim boyunca bir engel olmamalı diye hatırlıyorum. Dalgakıran gibi birşey yapılıyor .

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 15/04/2004 :  16:38:12  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
yardımın için teşekkür ederim. meğer düz bir sahil kenarı istiyormuş...

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000