|
Yazar |
Konu  |
|
enes ekinci
Üye

Turkey
İleti 92 |
İletim - 12/11/2009 : 20:51:29
|
Olasılık nedir biliyorsunuzdur.Bilmeyenler için kısa bir yazı alıntıdır. Olasılık bir şeyin olmasının veya olmamasının matematiksel değeri veya olabilirlik yüzdesi, değeridir. Olasılık kuramı istatistik, matematik, bilim ve felsefe alanlarında mümkün olayların olabilirliği ve karmaşık sistemlerin altında yatan mekanik işlevler hakkında sonuçlar ortaya atmak için çok geniş bir şekilde kullanılmaktadır (Bundan sonrası benim arkadaşlar) Ben şimdi geleceği nasıl görebileceğimizi açıklıcam.İnsanoğlu bir işe kalkışmadan önce olasılıkları düşünür.Birçok olasılık düşüneceğinden birçok sonuca varır.Ben size en kolay yoldan anlatayım arkadaşlar.Satrançtan örnek vermek isterim:Satrançta bir taşı oynamadan önce o taşı oynarsak hangi bölgem zayıflar hangi konudan avantajlı olurum.Hangi taşımı bile bile verirsem hangi sonuca varırım.Birçok olasılık var.Say say bitmez. Satrançta taşı oynamadan önce işte bu olasılıkları düşünürken sonuçlarınıda düşünürüz.Ve ona göre taş oynarız.Olasılıklarıda düşündüğümüzden.Oyunda avantajlı oluruz.İŞte buda bir açıdan geleceği görmektir arkadaşlar.Bana katılcağınızdan eminim.
Yaşım:12 Bana katıldıysanız lütfen mesaj yazın.Bu sayede çıkardığım fikrin doğru olduğuna sonucuna dahada yaklaşırım.Eğer böle bir firi başka biri çıkardıysa"ben bilmiyorum"özürdilerim şimdiden.Yoksada bana kalmış |
Dünya
Bildiğiniz gibi insanoğlu dünyasını yaşama kaynağını bu harika gezegeni yok ediyor.Bunu önlemeliyiz.Bir gün evet diyip sonra bırakmamalıyız.Ben formun bu konuya destek olmasını istiyorum.Benim yanımda kalın.Bir çok onlıne alanda dünyamızı korumak için her zaman ayakta duralım. Çünkü burası bizim yuvamız
|
|
RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373 |
İletim - 12/11/2009 : 21:10:57
|
"Olasılıksız" isimli kitabı okudun sanırım yakın zamanda, okumadıysanda burdan okumayan herkese tavsiye ederim =)
Bana göre olasılık hesaplamak geleceği görmek değildir, sadece geleceği oluşabilecek olasılıkları değerlendirerek tahmin etmektir. |
Member Since ~ 2004
God is busy, May i help u? :)
|
 |
|
Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267 |
İletim - 16/11/2009 : 17:03:10
|
alıntı: RoM3o tarafından yazılan:
"Olasılıksız" isimli kitabı okudun sanırım yakın zamanda, okumadıysanda burdan okumayan herkese tavsiye ederim =)
Aynısını diyecektim. Gerçekten harika bir kitap. |
Yaşamak sorun oldu, Hayallerim kayboldu, Cash Flow doğdu, Bu gece ölümüne hissettim, Kıskanç gözleri mahvettim,ciğerime çektim, Köşeme çekildim koç, Aydınlıklara koşsana evlat, Bize bak yanlış yapanı hep yak!.. |
 |
|
enes ekinci
Üye

Turkey
İleti 92 |
İletim - 19/12/2009 : 12:34:44
|
Evet arkadaşlar ben bu kitabı okudum.Bu fikir ordan geldi. |
Dünya
Bildiğiniz gibi insanoğlu dünyasını yaşama kaynağını bu harika gezegeni yok ediyor.Bunu önlemeliyiz.Bir gün evet diyip sonra bırakmamalıyız.Ben formun bu konuya destek olmasını istiyorum.Benim yanımda kalın.Bir çok onlıne alanda dünyamızı korumak için her zaman ayakta duralım. Çünkü burası bizim yuvamız
|
 |
|
tanıl07
Üye

Turkey
İleti 85 |
İletim - 24/07/2010 : 12:43:28
|
bende bir futbol maçını önceden biliyorum çünkü maç daha başlamadığı için 0-0 dır XD XD |
Sizlere Söylemeden Yapamicam
BEN 46 RAPORLU BİR DELİYİM!!! |
 |
|
|
Konu  |
|
|
|
|