Canları sağ olsun. Zaten maçı kazanmalarını beklemiyordum, sadece iyi oyun beklentim vardı. Onu da pek başarabilmiş değiliz. Her zamanki baskılı oyunumuz, katı savunmamız yoktu. USAndıramadık ne yazıkki :(
Ancak skorun öyle 100'lü sayılara ulaşmasına da izin vermedik. Farklı yenilsek de başımız dik olsun...
Basketçi kardeşlerimi yürekten kutluyorum. İnşallah gelecek turnuvalarda daha iyi yerlere geliriz...
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Dünya 2.liği breh breh.Gerçekten çok muazzam bir başarı.Tebrikler 12 Dev Adam.Ama bana göre gerektiği saygıyı göremediler Futbolda Dünya 3.sü olduğumuz günü hatırlıyorumda resmen bayram ilan edilmişti :) Şimdi sadece tv lerde 10 dk. lık bir program ayırdılar seramoni için :)