AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 RAPİDSHARE SORUNU
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

tanıl07
Üye

Turkey
İleti 85

İletim - 29/01/2010 :  19:20:37  Bilgileri Göster  tanıl07'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya ben bu rapidshareyi oldurucem ya hiç birşey inmiyo yeniliyorum olmuyo

bu yazı cıkıyo

Currently a lot of users are downloading files. Please try again in 2 minutes or become a Premium member

Please note, the server is not going to check again within the next 2 minutes if downloading is possible again. To provide a fair platform, all user get the same options. Your last attempt was 6 seconds ago.

bi yardım edin

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 29/01/2010 :  19:32:36  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
2 dakika sonra tekrar deneyin, sunucu yoğun diyor.

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 30/01/2010 :  02:36:04  Bilgileri Göster  NİCKYOK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
R.pid linklerini hotfile'a upload et.Ordan indir slot,pre uğraşma
Hotfile'a üyelik açık bedava.

These are the films that user OnurDemirci has seen.

112/250

http://www.250films.net/list/OnurDemirci/
Sayfanın En Üstüne Git

FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970

İletim - 30/01/2010 :  14:07:22  Bilgileri Göster  FearOfThEDarK'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hotfile pek cazip bu aralar.
Rapidshare ise tüm kullanıcıları premium statüsünde görmek istiyor bu sebepten dolayı free download yani bedava indiren kullanıcılara baya sıkıntı yaşatıyor onlarda bir yerde haklı tabi ama buda çekilmezki ..

OyunSitesi- Yazar

Taze Kan (:
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000