AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Macera Oyunları Genel
 Singles da takılma
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

JAZZ
Üye

Turkey
İleti 172

İletim - 18/04/2004 :  14:27:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
selam benim bir sorum olacaktı.single oyununu aldım fakat oyuna basladığımda oyun takılıyor veya çok yavas oynuyor.ayarlardan detayları düşürdüm çok az bişey fark etti.sistemim şu:pentium 4 2.8 HT ghz msi p4 neo 875p series,256 mb ram, ge force fx 5200,80 gb harddisk.lütfen bi yardım edin sistem özellikleri dae yetiya halbuki ama?

JAZZ
Üye

Turkey
İleti 172

İletim - 25/04/2004 :  16:32:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bi kişi yokmu yaa yardım edecek...
Sayfanın En Üstüne Git

stone2003
Seçkin Üye

Turkey
İleti 142

İletim - 25/04/2004 :  20:16:34  Bilgileri Göster  stone2003 için bir ICQ İletisi Gönder  stone2003 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
oyunun sistem gereksinimleri:pIII 500 mhz 256 MB ram 64mb ekran kartı istiyor.Senin konfigürasyonun ise fazlasıyla bunu karsılıyor.Yani konfigürasyonun yönünden bir sorunun yok.Şunları bir dene istersen:
1)ekran kartının sürücüsünü güncelleştir.(bunu internetten indirebilirsin)
2)işletim sisteminden kaynaklanabilir (aygıt yöneticisinden çakışma varmı yok mu diye kontrol edebilirsin)
3)bilgisayarında virus olabilir.Yada arka planda çalışan programlar olabilir,bunlar sistem kaynaklarını tüketerek oyun için yeterli bellek kalmayabilir.
4)oyundan kaynaklı hata olabılır.Oyunu progran ekle-kaldırdan silip tekrara kurup dene,yada oyun cd sinden olabılır,cd yı degiştir.

"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"
ATATÜRK
"basit yaşa ki başkaları da yaşasın"
gandi
mtas@oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git

JAZZ
Üye

Turkey
İleti 172

İletim - 26/04/2004 :  17:34:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
herseyi anladım da oyun cdsiz de calısıyo yani bu cd den kaynaklanıyor olabilir mi?
Sayfanın En Üstüne Git

stone2003
Seçkin Üye

Turkey
İleti 142

İletim - 27/04/2004 :  20:27:55  Bilgileri Göster  stone2003 için bir ICQ İletisi Gönder  stone2003 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
cd siz calısabilir oyun.oyunu zaten o cd den kurdun sonucta.cd yı degistır.eger diğer olasılıkları kontrol ettınse...:)

"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"
ATATÜRK
"basit yaşa ki başkaları da yaşasın"
gandi
mtas@oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git

JAZZ
Üye

Turkey
İleti 172

İletim - 15/05/2004 :  15:06:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ok bulursam orjinal alacam zaten!