GTA VC GTA Vice City Caddy Araba Nasıl Bulabilirim
merhaba arkadaşlar gta da position kulüp mü ne varya scriptiz kulübü oradan nasıl görev alabilirim veya görev varmıo orada ve bide araba galerisi için CADDY nasıl bi araba nerede bulabilirim bilen akadaşların mesajlarını bekliyorum teşekkürler
ultimate tranier 2.0 indir ve garage editörden bu arabayı garajına çıkar. pole position clubun görevi yok. arka odadaki avradı biraz seyret ve yeterli miktarda para bayıl. çekinme sana bayıldığından fazlasını kazandıracaktır pole position club
türk milleti türk dili demektir. ne mutlu türküm diyene
Trainer'a gerek yok Caddy Golf arabası golf sahasına giderek alabilirsin.Ayrıca çok para bayılmana gerek yok 600 dolarlık seyret ki bu 10 dakikaya denk geliyor.
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Ben arkadaşların dediği gibi 600 dolarlık izledim sonra bi görev açıldı o görevi yapıncada oyun bitti ve Credits bölümü geldi ben kime sorduysam bu credits bölümünü görmemiş. Yani bunu yapmassan oyun bitmiyor.
yoo ben gördüm o credits bölümünü dondurma satma görevini yaptıktan sonra mafya paranı çalıyor gebert falan dedi onları gebertince lance yide öldürdüm gözlüklü adam geldi yanıma falan sonra esas oğlan bi kasıldı şöyle sonra credits çıktı tam bitti derken ana baktım devam ediyo sonrası malum